Iron Maiden: Η Αθήνα υποδέχεται απόψε το θρυλικό συγκρότημα στο ΟΑΚΑ
Χιλιάδες φίλοι του συγκροτήματος συγκεντρώνονται από νωρίς στο ΟΑΚΑ, με τις πύλες να ανοίγουν στις 17:00 και τους Iron Maiden να ανεβαίνουν στη σκηνή στις 20:40

Σε ρυθμούς Iron Maiden κινείται από νωρίς το ΟΑΚΑ, όπου απόψε, Σάββατο 23 Μαΐου, πραγματοποιείται η συναυλία του συγκροτήματος στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας «Run For Your Lives World Tour 2026».
Οι φίλοι της μπάντας έχουν αρχίσει να καταφτάνουν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών αρκετές ώρες πριν από την έναρξη της συναυλίας, σχηματίζοντας ουρές στους γύρω χώρους του σταδίου.
Η προσέλευση είναι αυξημένη από νωρίς, με τους θεατές να περιμένουν την εμφάνιση ενός από τα πιο γνωστά συγκροτήματα της heavy metal σκηνής.
Οι οδηγίες για την πρόσβαση στο ΟΑΚΑ
Νωρίτερα, η διοίκηση του σταδίου και οι διοργανωτές της συναυλίας είχαν εκδώσει οδηγίες για την ασφαλή και ομαλή προσέλευση των θεατών.
Στις σχετικές ανακοινώσεις περιλαμβάνονται πληροφορίες για τα σημεία εισόδου, τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης και τις ειδικές προβλέψεις για κατόχους εισιτηρίων αρένας, καθώς και για άτομα με αναπηρία.
Σύμφωνα με τις οδηγίες, οι κάτοχοι εισιτηρίων αρένας θα εισέρχονται κυρίως από την Πύλη ΣΤ, επί της λεωφόρου Σπύρου Λούη.
Παράλληλα, προβλέπεται ελεύθερος χώρος στάθμευσης με πρόσβαση από τη λεωφόρο Κύμης.
Οι πύλες του ΟΑΚΑ ανοίγουν στις 17:00, ώστε οι θεατές να έχουν τον απαραίτητο χρόνο για την είσοδο και την τακτοποίησή τους στον χώρο.
Το πρόγραμμα της συναυλίας
Το συναυλιακό πρόγραμμα ξεκινά στις 19:00 με τους Anthrax, οι οποίοι θα ανοίξουν τη βραδιά πριν από την εμφάνιση των Iron Maiden.
Οι Iron Maiden αναμένεται να ανέβουν στη σκηνή στις 20:40, στο πλαίσιο της περιοδείας «Run For Your Lives World Tour 2026».
Η συναυλία αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες θεατές στο ΟΑΚΑ, με το κοινό να έχει ήδη δώσει από νωρίς έντονο παρών στους χώρους γύρω από το στάδιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Michael 2: Η Lionsgate επιβεβαίωσε τη συνέχεια της ταινίας για τον Μάικλ Τζάκσον
- Η Λουπίτα Νιόνγκο απαντά στην κριτική για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News