Ισοπαλία για τις γυναίκες του Ικαρου
Μίση… ανατροπή έκανε σήμερα η γυναικεία ομάδα του Ικαρου Πετρωτού η οποία αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο αντέδρασε και ήρθε ισόπαλη με τα Ιωάννινα για την 13η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.
Η ομάδα του δεν ξεκίνησε καλά στο α΄ ημίχρονο, βρέθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε η Βαρσάνη (25’, 35’) όμως αντέδρασε και ισοφάρισε. Πρώτα στο 42’ η Τσάμη μείωσε σε 2-1 και στο 57’ η Ζώτου έκανε το 2-2 και είχε ευκαιρίες για να πάρει την νίκη, καθώς είχε δύο δοκάρια. Ο Ζήκος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετές νεαρές παίκτριες για να πάρουν εμπειρίες.
ΙΚΑΡΟΣ (Α. Ζήκος): Κρίκη Χ., Φλάουερ, Ράϊκου, Κρίκη Μ., Κέτα, Βάτσικα, Τσαραντάνη, Σπηλιοπούλου, Τσάμη, Γαρουφαλή (65’ Θανοπούλου), Ζώτου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Δίωξη έφοδο σε σπίτι στο Αγρίνιο, κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 92 φυσίγγια και ναρκωτικά
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Πέντε χιλιάδες ημέρες στον Άρη και μια νέα φωτογραφία από την NASA
Μαρουσάκης: 32άρια το Σαββατοκύριακο, μετά αλλάζει απότομα ο καιρός – Πότε πέφτει η θερμοκρασία
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
