Ιταλία: Συνελήφθη ο φίλος της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή σε καρότσι λαϊκής στη Ρώμη – ΒΙΝΤΕΟ
Η εφημερίδα La Repubblica γράφει ότι η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή στη Ρώμη, ενδέχεται να είχε μείνει έγκυος.
Υπό προσωρινή κράτηση αποφάσισαν να θέσουν οι αρχές της Ιταλίας τον ανήλικο φίλο της 17χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε καρότσι λαϊκής στην συνοικία Πριαμβάλε της Ρώμης την Τετάρτη.
Σοκ στη Ρώμη: Βρήκαν πτώμα κοπέλας σε καρότσι – Έφερε μαχαιριές στο στήθος
Σύμφωνα με τον Τύπο, αυτόπτης μάρτυρας τον είδε να βγαίνει από την πολυκατοικία στην οποία ζει στην Ρώμη και να μεταφέρει το πτώμα μέσα στο καρότσι μέχρι τους κάδους των απορριμμάτων, για απόσταση δηλαδή, περίπου 350 μέτρων.
Επιπλέον στον κοινόχρηστο χώρο του σπιτιού, όπου ο νέος ζει με την μητέρα του, υπάρχουν ίχνη αίματος.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, μπορεί να υπήρξε διαπληκτισμός με τραγική κατάληξη και μια ακόμη γυναικοκτονία. Η εφημερίδα La Repubblica γράφει ότι η κοπέλα ενδέχεται να είχε μείνει έγκυος.
Περαιτέρω στοιχεία θα μπορούσαν να προκύψουν από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, τις εικόνες των οποίων οι ανακριτές εξετάζουν τις ώρες αυτές με μεγάλη προσοχή.
#Roma, orrore a #Primavalle: minorenne uccisa a coltellate e lasciata in un carrello#28giugno pic.twitter.com/L2LZlowGBU
— AGTW (@AGTW_it) June 28, 2023
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Anthropic: Μία τρομακτική δύναμη από AI agents εξελίσουν τους εαυτούς τους
Ζώδια σήμερα 19/9: Αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Στην Ιαπωνία είναι πολύ μπροστά: Βάζουν στα αεροδρόμια συμπιεστές ρούχων
Η Λένα Αλμπάνη για την Παγκόσμια Ημέρα Κάκωσης Νωτιαίου Μυελού
