Καφέ τζίν το big must have της σεζόν-Υιοθετήστε το look

Το Φθινόπωρο μας επιφυλάσσει ένα νέο denim trend με Y2K αισθητική, που θα υοθετήσουν οι απανταχού fashionistas και εμείς μαζί τους.

Τζίν

Oταν σκεφτόμαστε τζιν εστιάζουμε κυρίως στο μπλε των μαθητικών μας χρόνων και μετά στο λευκό ή το μαύρο, που αποτελούν τα διαχρονικά wardrobe essentials. Το Φθινόπωρο όμως μας επιφυλάσσει ένα νέο denim trend με Y2K αισθητική, που θα υοθετήσουν οι απανταχού fashionistas και εμείς μαζί τους. Αν και το πράσινο φαίνεται να είναι το πιο δημοφιλές χρώμα της σεζόν, αμέσως μετά όμως ακολουθεί το καφέ, που φέτος γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα must have χρώματα της σεζόν.

Τζίν

Η Hailey Bieber με την τάση της σεζόν

Το καφέ τζιν συμπληρώνει το πιο hot combo του φθινοπώρου με biker boots και φθαρμένα oversized δερμάτινα τζάκετ που όλες λατρεύουμε, φυσικά στην ίδια απόχρωση. Ας μην ξεχνάμε πως τις τελευταίες σεζόν το καφέ χρώμα διατηρεί σταθερά τη θέση του στην γκαρνταρόμπα του χειμώνα, είναι κομψό, ζεστό και απόλυτα easy to wear. Μπορεί να συνδυαστεί με όλες και τις φυσικές και cream αποχρώσεις, αλλά και με το μαύρο, ενώ φέτος θα το δούμε και με silver που επίσης αποτελεί μεγάλη τάση.

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop