Και μαθήματα ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης στους διαιτητές της ΕΣΚΑ-Η
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η ετοιμάζει ένα διαφορετικό σεμινάριο για τα μέλη του που θα εστιάζει στην ψυχολογία και την αυτοβελτίωση.
Ένα διαφορετικό σεμινάριο από τα συνηθισμένα που έχουν να κάνουν αυστηρά με κανονισμούς, αξιολογήσεις κι άλλα καθαρά διαιτητικά μπασκετικά θέματα, διοργανώνει η νέα διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η σε συνεργασία με τον καθηγητή Νίκο Σταυρόπουλο (διδάκτωρ σχολής κοινωνικών επιστημών πολιτισμικής τεχνολογίας και επικοινωνίας Πανεπιστημίου Αιγαίου), την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στα γραφεία του Συνδέσμου στο «Τόφαλος» (8μ.μ.).
Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου είναι: Συναισθηματική νοημοσύνη, συμπεριφορά, προσωπικότητα, επικοινωνία, γλώσσα σώματος, αξίες, εντοπισμός συναισθημάτων, συναισθήματα και αντίδραση στο σώμα, νόμος της έλξης, αυτοβελτίωση-προσωπική εξέλιξη.
Στο τέλος του σεμιναρίου πέραν του ότι θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης, οι πατρινοί διαιτητές θα λάβουν και εξαιρετικά χρήσιμο υλικό, γραπτό και οπτικοακουστικό.
«Κάνουμε προσπάθειες για συνεχή αναβάθμιση του Συνδέσμου μας και για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και επιμόρφωση των μελών μας», δήλωσε ο νέος πρόεδρος Κώστας Μπούσιας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
N1 Casino: Πώς να Ελέγξετε τα Έξοδά σας με Έξυπνη Διαχείριση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Εκδήλωση πολιτισμού στους Κάτω Λουσούς ΦΩΤΟ
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Στο Σταροχώρι γιορτάστηκε η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου ΦΩΤΟ
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
