Καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Νέο χτύπημα Πολάκη μετά τον γάμο Κασσελάκη – Μακμπέθ
Δεν σταματά τις αναρτήσεις ο Παύλος Πολάκης και μετά το τέλος του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη ανέφερε πως ήρθε ο «καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ»
Νέο μήνυμα για αλλαγή πλεύσης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έστειλε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, με μεταμεσονύχτια ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αφήνοντας να εννοηθεί ο γάμος του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, υπογράμμισε πως «ήρθε ο καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ».
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
«Άντε κάλο ξημέρωμα.
Τώρα που τελείωσε…
Ήρθε ο:
– Καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ
– Καιρός για σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση
– Καιρός να βάλουμε πλώρη να τους ρίξουμε
– Καιρός για πρόγραμμα και σχέδιο ανάταξης της κοινωνικής πλειοψηφίας σε σύγκρουση με τη διαπλοκή!».
Ο Παύλος Πολάκης είχε στήσει… γλέντι για τη διαγραφή Λινού
Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχα στο Facebook ο Παύλος Πολάκης είχε στήσει γλέντι για τις εξελίξεις και τη διαγραφή της Αθηνάς Λίνου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
Με βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης ανέφερε πως η εξέλιξη είναι «απλά δικαίωση» όπως και «και μάθημα σε αυτούς που νομίσαν πως βρήκαν την ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου… εντός και έκτος».
Τόνισε καταληκτικά, με κεφαλαία γράμματα -όπως άλλωστε… συνηθίζει ο Παύλος Πολάκης, πως «συνεχίζουμε για βαθιές αλλαγές, αλλιώς δεν πέφτει ο Μητσοτάκης και το επιτελικό κράτος της διαφθοράς και του ξεπουλήματος».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συμμετοχή της ΟΙΚΙΠΑ στο συνέδριο της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρείας ΦΩΤΟ
Οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας για τις Τάξεις Υποδοχής ΤΥ ΖΕΠ
Η Philips έβαλε AI στην οδοντόβουρτσα και είναι πολυ φθηνότερη από την Dyson
Τιμή στη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στο Γηροκομειό ΦΩΤΟ
Γιατί δεν αποθηκεύουμε το λάδι κάτω από τον νεροχύτη, και άλλα 6 λάθη στην κουζίνα
