Καίτη Φίνου: «Ο Στάθης Ψάλτης μου είχε κρύψει ότι δεν είχε πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του» – H ματαίωση του γάμου τους

Η γνωστή ηθοποιός, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μεταξύ άλλων, μίλησε για την δύσκολη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη, αλλά και για τον λόγο που ακύρωσε τελευταία στιγμή τον γάμο τους.

Καίτη Φίνου

Η γνωστή ηθοποιός Καίτη Φίνου, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης,καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» .μεταξύ άλλων, μίλησε για την δύσκολη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη, αλλά και για τον λόγο που ακύρωσε τελευταία στιγμή τον γάμο τους.

 

Συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου αρχικά εξομολογήθηκε: «Στο θέατρο παίζαμε μαζί, εγώ αποφασίζω να χωρίσω, ήταν η τελευταία ευκαιρία που του έδωσα. Έμενα 5,5 χρόνια στο ίδιο σπίτι με τον Στάθη. Μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή και άλλα πολλά».

Στη συνέχεια, η Καίτη Φίνου αναφέρθηκε στη ματαίωση του γάμου της με τον Στάθη Ψάλτη, λέγοντας: «Όταν χώρισα με τον Στάθη και μετά επέμενε ο Στάθης να είμαστε μαζί σε μια ταινία. Με είχαν βρίσει τότε επειδή τον είχα χωρίσει. Ήταν να παντρευτούμε με τον Στάθη στις 24 Φεβρουαρίου. Έχω πάει στο Κολωνάκι να κάνω πρόβα για το νυφικό.

 

Γυρίζω σπίτι και βλέπω εκεί τον μάνατζερ του Στάθη, ο οποίος μου λέει ότι με περιμένει στο δωμάτιο ο Στάθης. Εκεί ο Στάθης μου λέει ότι τελικά δεν θα παντρευτούμε. Η μητέρα μου ήταν στα τελευταία της, της το είχα πει και έψαχνε τι θα φορέσει. Αυτό ήταν 1,5 μήνα πριν τον γάμο. Μου είχε κρύψει ότι δεν είχε πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του και τότε δεν ήταν γρήγορα τα διαζύγια».