Καίτη Γαρμπή: «Καρφώνει» Πάολα και Βέρτη που ανέβηκαν στην πίστα εν μέσω εθνικού πένθους

«Η απώλεια είναι ασύλληπτη και δεν νοείται χώρος από κάθε τέχνη να μην ανέλαβε το καθήκον να συμβάλει στο μεγάλο εθνικό μας πένθος», τονίζει η Καίτη Γαρμπή.

kaiti-garbi

Η Καίτη Γαρμπή δε δίστασε να «καρφώσει» συναδέλφους της που επέλεξαν να ανέβουν στις πίστες εν μέσω εθνικού πένθους.

«Η απώλεια είναι ασύλληπτη και δεν νοείται χώρος από κάθε τέχνη να μην ανέλαβε το καθήκον να συμβάλει στο μεγάλο εθνικό μας πένθος», τονίζει η Καίτη Γαρμπή με αφορμή τις εμφανίσεις συναδέλφων της, μόλις λίγες ημέρες μετά την τραγωδία των Τεμπών με τη σύγκρουση των τρένων και τους 57 νεκρούς.

«Η ενσυνείδηση είναι καλλιτεχνικό χαρακτηριστικό και η ώρα απαιτούσε και αυτό το ΣΚ από όλους μας σιωπή και σεβασμό στα θύματα και τις οικογένειες τους», προσθέτει η γνωστή τραγουδίστρια σε «τιτίβισμα» που έκανε.

Να σημειωθεί ότι πολλά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης έμειναν κλειστά, λόγω του πένθους για το δυστύχημα των Τεμπών.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, υπήρξαν και μαγαζιά που έκαναν εμφανίσεις κανονικά οι καλλιτέχνες όπως το Fever στο οποίο εμφανίστηκε η Πάολα (χωρίς τον Γιάννη Πλούταρχο) και ο ΥΤΟΝ με τον Νίκο Βέρτη.

Τα έσοδα σε τραυματίες και οικογένειες θυμάτων

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε από χρήστη του TikTok και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η δημοφιλής τραγουδίστρια ακούγεται να λέει πάνω από τη σκηνή: «Είμαι άνθρωπος γενναίος και δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουν για το νοσοκομείο της Λάρισας.

Επίσης, ο Νίκος Βέρτης, μέσω ανάρτησής του στο Instagram, ανακοίνωσε πως μαζί με την επιχείρηση κι όλους τους υπαλλήλους αποφάσισαν να παρουσιάσουν κανονικά το πρόγραμμά τους στο κοινό με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων.

«Η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες και το προσωπικό αποφάσισαν να λειτουργήσουν τη σημερινή βραδιά παρότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην πατρίδα μας μετά το τραγικό δυστύχημα των τελευταίων ημερών. Θεωρήσαμε ότι το πένθος μας θα το δείξουμε πιο έμπρακτα βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που ίσως αυτές τις μέρες χρειάζονται τη βοήθειά μας πέρα από το να δώσουμε αίμα.

»Τα έσοδα, λοιπόν, της σημερινής βραδιάς θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων που φυσικά κανένα χρηματικό ποσό δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους. Όπως επίσης, στους ηρωικούς συνανθρώπους μας που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται εκεί παρόντες και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Νίκος Βέρτης», τονίζεται στην ανακοίνωση του κέντρου που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοφιλής τραγουδιστής.