Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστά την Πέμπτη τα σχολεία σε Καλάβρυτα, Αιγείρα και Ακράτα – Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Κλειστά την Πέμπτη τα σχολεία σε Καλάβρυτα, Αιγείρα και Ακράτα. Απαγόρευση κυκλοφορίας στο ορεινό οδικό δίκτυο, λόγω της χιονόπτωσης.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστά την Πέμπτη τα σχολεία σε Καλάβρυτα, Αιγείρα και Ακράτα - Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου και έπειτα από συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς, κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου τα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων καθώς επίσης και σε Αιγείρα και Ακράτα του Δήμου Αιγιαλείας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των κινδύνων που δημιουργούνται για τις μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών, προς και από τις σχολικές μονάδες.

Κλειστά και την Πέμπτη τα σχολεία στο Δήμο Καλαβρύτων

Εξάλλου, κλειστή από τώρα και μέχρι το πρωί της Πέμπτης και η Επαρχιακή οδός Πούντας – Καλαβρύτων, λόγω ισχυρής χιονόπτωσης. Η διέλευση  θα γίνεται μόνο για περιστατικά έκτακτης ανάγκης.

Για την Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, απαγορεύεται με απόφαση της Αστυνομίας η κίνηση φορτηγών – νταλικών, λόγω της χιονόπτωσης.

 

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments