Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Η Τροχαία έχει αρχίσει να διακόπτει την κυκλοφορία σε κάποιες περιοχές.

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Αισθητή την «παρουσία» της έχει αρχίσει να κάνει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» με την Τροχαία να έχει αρχίσει να διακόπτει την κυκλοφορία σε κάποιες περιοχές.

Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Τατοϊου – Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χλόης (Βασιλικά Κτήματα) στην Βαρυμπόμπη, (ρεύμα κυκλοφορίας προς τον Αγιο Μερκούριο) από την κακοκαιρία.

Στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγιο Μερκούριο).

Επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην ΠΕΟ Ελευσίνας – Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την Χ/Θ 5,000 (Πρατήριο καυσίμων Revoil – πρώην Cyclon) ως τα όρια του νομού Αττικής και το νομό Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000).

Παράλληλα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της περιφερειακής οδού Πεντέλης – Νέας Μάκρης (Λεωφόρος Διονύσου), από το ύψος του Γ.Σ.N.A. 414 έως τη θέση “Άγιος Πέτρος”.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας η κυκλοφορία των οχημάτων στη N.E.O. Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα από την έξοδο Αγ. Στεφάνου ως την έξοδο Καπανδριτίου διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments