Κακοκαιρία «εξπρές»: Προβλήματα στην Αττική, πλημμύρισαν δρόμοι – Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο καιρού, live η πορεία
Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο καιρού.
Προβλήματα παρατηρούνται στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Οδού Αγία Αλεξάνδρου, στο Παλαιό Φάληρο.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται μετ’ εμποδίων λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων.
Συγκεκριμένα, το ύψος του νερού ξεπερνάει το μαρσπιέ των πορτών των οχημάτων, με αποτέλεσμα στη δεξιά λωρίδα να μπορούν να κινηθούν μόνο τα ψηλά οχήματα.
Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί ιδιαίτερα στο ρεύμα προς τον Πειραιά.
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω της κακοκαιρίας καταγράφονται και στην κάθοδο του Κηφισού αλλά και στην οδό Πεντέλης στα Μελίσσια, στο φανάρι στο ρεύμα προς Κηφισίας, καθώς η και εκεί υπάρχει μόνο μία λωρίδα.
Κακοκαιρία εξπρές
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) εξέδωσε χτες έκτακτο δελτίο καιρού, προειδοποιώντας για έντονα καιρικά φαινόμενα.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
α. Από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (20-12-23) μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (21-12-23) στη νότια Κρήτη και πιθανώς στη νότια Πελοπόννησο.
β. Από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης (21-12-23) μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου – Ικαρίας) και τις ανατολικές Κυκλάδες και μέχρι το απόγευμα στα Δωδεκάνησα.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr) του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Live η πορεία του καιρού
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ChatGPT 80s trend: Αυτό είναι το απόλυτο viral στα social και σας δίνουμε το prompt
Αγιασε τρία σχολεία ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμος ΦΩΤΟ
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Αυτές είναι οι 22 καλύτερες σειρές που βγαίνουν μέσα στο 2026 σε Netflix, Apple TV, Prime Video, HBO και Disney+
Lady Gaga: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά με τον Μάικλ Πολάνσκι
