Κακοκαιρία: Πάνω από 1200 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική

Ειδικότερα από τις 7:00 το πρωί του Σαββάτου έως τις 18:00 σήμερα την Κυριακή το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έχει δεχθεί 1209 κλήσεις για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων, αφαιρέσεις αντικειμένων και για μεταφορά ατόμων σε ασφαλές σημείο

Κακοκαιρία: Πάνω από 1200 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική

Η κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα πάνω από 1200 κλήσεις στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής από χτες το πρωί μέχρι και σήμερα και κλήθηκε να αντιμετωπίσει από αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων μέχρι τη μεταφορά ατόμων σε ασφαλές σημείο.

Ειδικότερα από τις 7:00 το πρωί του Σαββάτου έως τις 18:00 σήμερα την Κυριακή το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έχει δεχθεί 1209 κλήσεις για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων, αφαιρέσεις αντικειμένων και για μεταφορά ατόμων σε ασφαλές σημείο.

Αναλυτικότερα:

  • Στην Περιφέρεια Αττικής 267 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 127 κοπές δέντρων, 82 αφαιρέσεις αντικειμένων και 3 αντλήσεις υδάτων.
  • Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 34 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 10 κοπές δέντρων, 1 αφαίρεση αντικειμένου, 2 αντλήσεις υδάτων και 3 μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο.
  • Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας 25 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 8 αντλήσεις υδάτων και 8 κοπές δέντρων.
  • Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης 60 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 49 κοπές δέντρων, 6 αφαιρέσεις αντικειμένων και 3 αντλήσεις υδάτων.
  • Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων 62 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 14 κοπές δέντρων, 3 αφαιρέσεις αντικειμένων, 7 αντλήσεις υδάτων και 2 μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο.
  • Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 632 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 257 αντλήσεις υδάτων, 47 κοπές δέντρων και 29 μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο.
  • Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 22 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 11 κοπές δέντρων, 2 αφαιρέσεις αντικειμένων και 3 αντλήσεις υδάτων.
  • Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας 38 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 13 αντλήσεις υδάτων, 6 κοπές δέντρων και 13 μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο.
  • Στην Περιφέρεια Ηπείρου 69 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 13 κοπές δέντρων, 25 αντλήσεις υδάτων και 4 μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο. Παραμένει σε εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρών, καθώς και των συνοδών τους φαινομένων, ενώ οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των περιοχών που αναμένεται να εξελιχθούν τα φαινόμενα παραμένουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας και περαιτέρω κλιμάκωσης, εφ’ όσον απαιτηθεί, με διασπορά του προσωπικού και των οχημάτων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα.

«Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών» αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται το μυστήριο - «Ολονυκτία» για τον περίεργο θόρυβο ΒΙΝΤΕΟ
«Δεν διέρρευσα εγώ το βίντεο της Ιωάννας Τούνη» λέει ο άνδρας που κατονόμασε η influencer
Θεσσαλονίκη: Δεν κάνει πίσω η 24χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πάρτι
Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Εμπλεκόμενος που παραδέχθηκε αρχικά τη συμμετοχή του λέει «Μου έκλεψαν το κινητό»