Κακοκαιρία – Πάτρα: Επεσαν δύο δρόμοι στα Βραχνέικα

Η κοινότητα των Βραχνεΐκων έχει δεχθεί σοβαρά πλήγματα, από την πρόσφατη κακοκαιρία, σε αρκετά σημεία και προσπαθεί με τις υπηρεσίες του Δήμου να επουλώσει τις πληγές της.

Κακοκαιρία - Πάτρα: Επεσαν δύο δρόμοι στα Βραχνέικα

Συνεχίζουν να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο του Δήμου Πατρέων από την κακοκαιρία της περασμένης εβδομάδας με την κοινότητα των Βραχνεΐκων να έχει δεχθεί πλήγματα σε αρκετά σημεία και να προσπαθεί με τις υπηρεσίες του Δήμου να επουλώσει τις πληγές της.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιάννης Παπαχρονόπουλος αναφέρει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» πως έχει καθαριστεί το μεγαλύτερο μέρος των δρόμων, αλλά «έχουν πέσει τρία σημεία και χρειάζονται οπωσδήποτε έργα για να είναι λειτουργικά και ασφαλή για τους κατοίκους και τους διερχόμενους» και επιπλέον συμπληρώνει: «Σε τρία ή τέσσερα σημεία έχει πέσει ο δρόμος, όπως προς το καλοκαιρινό “Χάραμα” και στο δρόμο προς Δρεσθενά, τα οποία θα πρέπει να επισκευαστούν γιατί είναι επικίνδυνα».

Τουλάχιστον, για την περιοχή, οι προσπάθειες του τοπικού προέδρου σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου έχουν αποφέρει καρπούς, αφού το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών που απαιτούνταν έχει ολοκληρωθεί.

Οι πληροφορίες της «Π» από τις υπηρεσίες του Δήμου αναφέρουν ότι ο λόγος που έχουν καθυστερήσει την επισκευή σε ορισμένα σημεία είναι ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες τα συνεργεία είχαν σε άμεση προτεραιότητα το παραλιακό οδικό δίκτυο το οποίο σε πολλές περιοχές και κοινότητες σχεδόν καταστράφηκε. Οπότε, έγινε αξιολόγηση των καταστάσεων ως προς τη χρησιμότητα του κάθε δρόμου και έτσι βγήκε το σχέδιο δράσης των υπηρεσιών.

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ
Παράλληλα, προχθες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση των παραλιακών περιοχών, που επλήγησαν από την κακοκαιρία της περασμένης εβδομάδας.

Τα τελευταία κομμάτια που εκτέλεσαν εργασίες οι εργαζόμενοι ήταν στην πλαζ, στον Καστελλόκαμπο και στις Ιτιές (απ’ όπου και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα).

Οι εργαζόμενοι προχώρησαν, εκτός από την αποκατάσταση της παραλιακής έκτασης στις Ιτιές και σε καθαρισμό των δρόμων στη γειτονιά.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Τα τηλέφωνα για δηλώσεις συμμετοχής στη μηχανοκίνητη πορεία του Δήμου στην Αθήνα
Ηλεία: Αύξηση τέλους και «εισαγωγή» σκουπιδιών στο ΧΥΤΥ Τριανταφυλλιάς
Πάτρα - Κορονοϊός: Εφτιαξαν σελίδα γνωριμιών οι αρνητές - «Ανεμβολίαστα ραντεβού»… μέσω facebook!
Ρώρος για μηχανοκίνητη πορεία του Δήμου: Προσπάθεια απροσανατολισμού