Αχαΐα: Εμβολιασμοί σε Δάφνη και Πάο Καλαβρύτων από την 6η ΥΠΕ

Χθες Πέμπτη 25 Νοεμβρίου το επιστημονικό προσωπικό της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού επισκέφτηκε τις περιοχές Δάφνη και Πάος Καλαβρύτων προκειμένου να διενεργήσει εμβολιασμούς στους κατοίκους των περιοχών αυτών ως επιτόπια παρέμβαση.

Αχαΐα: Εμβολιασμοί σε Δάφνη και Πάο Καλαβρύτων από την 6η ΥΠΕ

Με την πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού συνεχίζει το ταξίδι των σε περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας.

Χθες Πέμπτη 25 Νοεμβρίου το επιστημονικό προσωπικό της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού επισκέφτηκε τις περιοχές Δάφνη και Πάος Καλαβρύτων προκειμένου να διενεργήσει εμβολιασμούς στους κατοίκους των περιοχών αυτών ως επιτόπια παρέμβαση. Η συμμετοχή των κατοίκων ήταν υποδειγματική καθώς στην εμβολιαστική διαδικασία συμμετείχαν το, περίπου, άτομα.

Σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου η Κινητή Μονάδα θα βρίσκεται στα Τριπόταμα Αχαΐας για να συνεχίσει το εμβολιαστικό της έργο στους κατοίκους της περιοχής εκείνης.

Είναι σημαντικό ότι με την συνδρομή της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού εξυπηρετείται ο πληθυσμός των ορεινών όγκων και γίνεται πράξη το σύνθημα της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ «ερχόμαστε εμείς σε εσάς και όχι εσείς σε εμάς». Έτσι διευκολύνεται η εμβολιαστική διαδικασία και όλο και περισσότεροι συμπολίτες εξυπηρετούνται και εντάσσονται στην μεγάλη ομάδα των εμβολιασμένων.

Το ταξίδι της Κινητής Εμβολιαστικής Μονάδας είχε ξεκινήσει από τις περιοχές των Καλαβρύτων από τις 12 Νοεμβρίου, όταν επισκέφθηκε τις περιοχές Μάνεσι και Κ.Βλασσία για τον εμβολιασμό των κατοίκων.
Συνεργάτες και συνοδοιπόροι για την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων είναι η Διοίκηση και οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων, που συμβάλλουν στην οργάνωση και στη διενέργεια των εμβολιασμών.

Οι συμπολίτες που εμβολιάζονται στην Κινητή Μονάδας Εμβολιασμού μπορούν να υποβληθούν είτε στην α δόση είτε στη β’ δόση ή και στην αναμνηστική (τρίτη) δόση με το εμβόλιο της PFIZER.

Στόχος της Διοίκησης της 6Ης ΥΠΕ είναι η αποφυγή της διασποράς της νόσου στις υπαίθριες περιοχές, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των ασθενών στις νοσηλευτικές μονάδες, να αποφευχθούν οι θάνατοι των συμπολιτών που φέρουν υποκείμενα νοσήματα και να διατηρηθεί αριθμητικά ακέραιος ο πληθυσμός της υπαίθρου.

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ