Καλάβρυτα: Νέο πρόβλημα στον Οδοντωτό – Ακινητοποιήθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος το τρενάκι
Η βλάβη αποκαταστάθηκε και το τρένο τέθηκε εκ νέου σε πλήρη λειτουργία και επέστρεψε στα Καλάβρυτα.

Τεχνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (17/2) σε τρένο, που εκτελούσε το δρομολόγιο 1337 Καλάβρυτα – Διακοπτό, με αποτέλεσμα η αμαξοστοιχία να ακινητοποιηθεί κοντά στη στάση Μέγα Σπήλαιο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, η βλάβη αποκαταστάθηκε και το τρένο τέθηκε εκ νέου σε πλήρη λειτουργία και επέστρεψε στα Καλάβρυτα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι σήμερα στις 17:08 η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο 1337 Καλάβρυτα – Διακοπτό ακινητοποιήθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος κοντά στη στάση Μέγα Σπήλαιο.
Χάρη στην άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση του προσωπικού της Hellenic Train η βλάβη αποκαταστάθηκε, η αμαξοστοιχία τέθηκε εκ νέου σε πλήρη λειτουργία στις 18:05 και επέστρεψε στα Καλάβρυτα, από όπου οι 130 επιβάτες θα μετακινηθούν στον τελικό τους προορισμό με λεωφορεία.
Διαβάστε επίσης:
Συναγερμός στην Ευρώπη: Έκτακτη Σύνοδος στο Παρίσι – Σχέδια για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία
Ισχυρός σεισμός ανάμεσα σε Αμοργό και Σαντορίνη, «ακούστηκε» στην Αττική
«Ξηλώθηκε» μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας, 26 συλλήψεις στην Αθήνα, τις νάρκωναν και τις εξέδιδαν!
Ο καιρός σήμερα: «Πολική εισβολή» στη χώρα, η πρόγνωση για την Τσικνοπέμπτη
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News