Καλάβρυτα – Παγκράτι: «Αδιαφορεί ο κ. Μιχαλόπουλος για το μαρμαρωμένο νερό»

Ο πρόεδρος Παγκρατίου Ανδρέας Ντατσόπουλος ζητά επιτακτικά να βρεθεί λύση και μέσω της «Π», δείχνει ως υπεύθυνο – «ανεύθυνο» τον αντιδήμαρχο Κλειτορίας.

collage 48 e1627044465171

Την αδιαφορία του αντιδημάρχου Ασημάκη Μιχαλόπουλου παρουσιάζει μία εβδομάδα μετά την καταγγελία με φωτογραφικό υλικό για τα «πετρώματα» στο δίκτυο ύδρευσης στα Καλύβια Παγκρατίου, ο πρόεδρος της κοινότητας Ανδρέας Ντατσόπουλος, ο οποίος ζητά επιτακτικά να βρεθεί λύση.

Οπως είχε παρουσιάσει η «Π», οι σωληνώσεις του δικτύου ύδρευση της κοινότητας είναι γεμάτες με συμπαγείς ασβεστώσεις με αποτέλεσμα να κλείνει παντελώς η διατομή των σωλήνων στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης και να μην αφήνει το νερό να περάσει. Σημαντικό να αναφερθεί είναι πως στις λίγες περιπτώσεις που το νερό καταφέρνει να περάσει από τις φραγμένες σωληνώσεις, είναι επικίνδυνο για την υγεία των κατοίκων.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ανδρέας Ντατσόπουλος ρίχνει «κεραυνούς» κατά του αντιδημάρχου Κλειτορίας Ασημάκη Μιχαλόπουλου, καθώς όπως δηλώνει δεν θέλει να συνεργαστούν για να λυθεί το θέμα.

«Δεν συνεργάζεται ο αντιδήμαρχος και θεωρώ πως το κάνει για προσωπικούς λόγους. Ξέρει να συνεργάζεται προσωπικά μόνο με συγκεκριμένα άτομα και με τον σύλλογο. Αδιαφορεί για το πρόβλημα που έχουμε με το νερό» αναφέρει στην «Π» ο κ. Ντατσόπουλος.

Του ζητήσαμε να μας περιγράψει τι χρειάζεται να γίνει για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο δίκτυο ύδρευσης: «Δεν είμαστε απαιτητικοί. Δεν ζητάμε να αλλάξει όλο το δίκτυο. Εδώ και ενάμιση χρόνο που είμαι πρόεδρος όμως, δεν έχει γίνει τίποτα. Θα μπορούσαν κάθε χρόνο να άλλαζαν από 150 μέτρα του δικτύου ύδρευσης και να μην υπάρχει πρόβλημα».

Ενώ, γενικότερα για τα όσα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι από την ελλιπή υδροδότηση τονίζει στην «Π»: «Το νερό δεν φτάνει καν στα σπίτια μας. Είναι τρομερό γιατί είμαστε από τις κοινότητες που έχουμε άφθονο και καθαρό νερό, αλλά δεν έχουμε σωληνώσεις για να φτάσει στο σπίτι μας».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

fotis atyximaCart
erga
1632392011276
evo