Καλογερόπουλος: “Όλα λύνονται με τον κατάλληλο τρόπο”

Επιδόθηκε ψήφισμα εκ μέρους των διαδηλωτών με αποδέκτη τη δημοτική αρχή, σχετικά με το αίτημα καταστηματαρχών και φορέων της πόλης για άρση του προσωρινού μέτρου της πεζοδρόμησης του τμήματος της Μητροπόλεως.

Καλογερόπουλος

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από το δημαρχείο Αιγιαλείας.

Σκοπός ήταν η αντίδραση στην απόφαση της δημοτικής αρχής για πεζοδρόμηση τμήματος της οδού Μητροπόλεως.

Μάλιστα επιδόθηκε ψήφισμα εκ μέρους των διαδηλωτών με αποδέκτη τη δημοτική αρχή, σχετικά με το αίτημα καταστηματαρχών και φορέων της πόλης για άρση του προσωρινού μέτρου της πεζοδρόμησης του τμήματος της Μητροπόλεως.

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Λάβαμε με ενδιαφέρον το ψήφισμα που υπεγράφη από εκπροσώπους φορέων και από συμπολίτες μας. Η δημοτική αρχή πάντοτε είναι ανοιχτή σε διάλογο και προτάσεις, αρκεί να γίνονται σε πλαίσιο ευγένειας και καλής διάθεσης και όχι με προσβλητικές εκφράσεις κατά των θεσμών. Θα ήταν καλό οι διαμαρτυρόμενοι δημότες να ακολουθήσουν το παράδειγμα τόσο του νομικού τους συμβούλου κ. Θεοδωρακόπουλου όσο και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστου Γούτου με τους οποίους έχω αρκετά καλή συνεργασία, μιας και έδωσαν με τον τρόπο τους τη δυνατότητα να υπάρξει συνεννόηση, ώστε να διαχειριστούμε το ζήτημα με τον καλύτερο τρόπο. Όλα λύνονται με τον κατάλληλο τρόπο και κυρίως με αλληλοσεβασμό. Σύντομα θα υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop