Κανονική λειτουργία τα νοσοκομεία που εξυπηρετούσαν μόνο Covid περιστατικά
Επιστροφή στην κανονικότητα για τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, καθώς αποκλιμακώνεται η πανδημία του κορονοϊού προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Μιλώντας κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πανδημία από το υπουργείο υγείας, ο κ. Κοντοζαμάνης μίλησε για επιδημιολογική εικόνα που επιτρέπει την επιστροφή στην κανονική λειτουργία των νοσοκομείων από την επόμενη εβδομάδα.
Το σχέδιο θα εξελίσσεται ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας, πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα με την αύξηση κρουσμάτων υπήρξε αναστολή προγραμματισμένων χειρουργείων τα οποία δεν ήταν επείγοντα και έκτακτα.
Την Τετάρτη άλλωστε, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε πως αίρεται η αναστολή αδειών για το προσωπικό νοσοκομείων και άλλων μονάδων του ΕΣΥ, που είχε επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Όσα λένε για εμάς τα likes στα social media
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Από την «Αχαΐα Αναπτυξιακή» η αξιοποίηση του παλαιού Ελαιοτριβείου Ελίκης
Lenovo Googlebook 15: Η Google φαίνεται να στοχεύει στα premium laptops
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
