Κανονική λειτουργία τα νοσοκομεία που εξυπηρετούσαν μόνο Covid περιστατικά
Επιστροφή στην κανονικότητα για τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, καθώς αποκλιμακώνεται η πανδημία του κορονοϊού προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Μιλώντας κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πανδημία από το υπουργείο υγείας, ο κ. Κοντοζαμάνης μίλησε για επιδημιολογική εικόνα που επιτρέπει την επιστροφή στην κανονική λειτουργία των νοσοκομείων από την επόμενη εβδομάδα.
Το σχέδιο θα εξελίσσεται ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας, πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα με την αύξηση κρουσμάτων υπήρξε αναστολή προγραμματισμένων χειρουργείων τα οποία δεν ήταν επείγοντα και έκτακτα.
Την Τετάρτη άλλωστε, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε πως αίρεται η αναστολή αδειών για το προσωπικό νοσοκομείων και άλλων μονάδων του ΕΣΥ, που είχε επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
