Καρτέρι θανάτου είχε στήσει στα θύματά του ο εκτελεστής στον Πειραιά, τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες για την παρουσία του δράστη πριν από την αιματηρή επίθεση…

εκτελεστής

Καρτέρι θανάτου είχε στήσει στα δύο θύματα είχε στήσει ο δράστης της εκτέλεσης στον Πειραιά έξω από σούπερ μάρκετ το απόγευμα της Παρασκευής.

Αυτόπτες μάρτυρες μιλώντας σε τηλεοπτικά συνεργία ανέφεραν πως είχαν δει λίγο πριν από το συμβάν το δράστη να βρίσκεται κοντά στο σούπερ μάρκετ και να παρακολουθεί τις κινήσεις στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει αντιληπτό από κανέναν ότι ο δράστης παρακολουθούσε τα δύο θύματα.

«Τον είχα δει τον δράστη, δεν μου άρεσε εκεί που καθόταν»

«Άκουσα το μπαμ στις 5:30 το απόγευμα. Επειδή είχε πάρα πολύ κόσμο και αστυνομία με τα μηχανάκια να τρέχουν, δεν ήταν πολύ δυνατός ο θόρυβος. Τον είχα δει τον δράστη. Δεν μου άρεσε εκεί που καθόταν, σε ένα σκαλοπάτι εισόδου μιας πολυκατοικίας πολύ κοντά στο σουπερμάρκετ», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα άλλη μαρτυρία ο δράστης «είπε στην κοπέλα δίπλα στην επιχείρηση ότι περιμένει κάτι φίλους του και ζήτησε να κάτσει σε μια καρέκλα που είχαν έξω μάλλον για να κρύβεται, για να καλυφθεί».

Λίγα λεπτά αργότερα τα δύο θύματα έφτασαν στο σημείο, μπήκαν στο σουπερμάρκετ και κατευθύνθηκαν προς το μανάβικο. Τότε ο εκτελεστής τους ακολούθησε και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ. Από τους πυροβολισμούς το ένα από τα θύματα έπεσε νεκρό, ενώ το δεύτερο τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει ενώ 800 μέτρα από το συμβάν τον εντόπισαν οι Αρχές και τον συνέλαβαν ενώ έγινε προσαγωγή ενός ακόμη άνδρα ο οποίος ανέφερε ότι γνώριζε τα άτομα αυτά.

Διαβάστε επίσης:

 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυξήσεις μισθών, ακρίβεια, παιδεία και υγεία οι προτεραιότητές μας

Supercar αξίας 2,5 εκατ. ευρώ έγινε στάχτη στην Αττική Οδό – Ισπανός που μένει στα ΗΑΕ ο ιδιοκτήτης του

Ο «Νέος Νοστράδαμος» επιμένει: Εξακολουθεί να προβλέπει ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκινά σε λίγες μέρες

Συντάξεις: Πότε πληρώνονται για τον Ιούλιο