Κασσελάκης: «Το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα θα το σπάσω», ΝΔ: «Αυτό που παραδέχθηκε ο Αποστολάκης;»

Στην νέα ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με την οποία επιμένει ότι θα σπάσει το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα κατηγορώντας μάλιστα τη ΝΔ ότι προκαλεί, απαντούν πηγές της οδού Πειραιώς.

Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης, δίνει καυστική απάντηση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στις δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, αποκαλώντας τη ΝΔ το «κόμμα της μαύρης σακούλας».

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «το κόμμα της μαύρης σακούλας, το κόμμα που έκανε την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη χρωστώντας μισό δισ. ευρώ, μας προκαλεί.
Το κόμμα που κρύβει τη ρύθμιση χρέους του από τους πολίτες, μας προκαλεί.

Το κόμμα που αρνείται να δημοσιοποιούνται οι ρυθμίσεις χρεών των πολιτικών, μας προκαλεί.

Σε ό,τι με αφορά, το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη απάντησε η ΝΔ.
Συγκεκριμένα, πηγές της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενες στην νέα ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανου Κασσελάκη σημείωναν: «Για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγε σε φτηνές πρακτικές και συκοφαντίες χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αντί να εκτοξεύει λάσπες και ύβρεις κατά της Νέας Δημοκρατίας τον καλούμε να αποκαλύψει “ποιο σύστημα μαύρου χρήματος θέλει να σπάσει ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσει μαζί του”, όπως ο ίδιος δήλωσε. Αυτό που υπαινίχθηκε ότι υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα παραδέχθηκε ακόμα και ο βουλευτής του κ. Ευάγγελος Αποστολάκης;»