Καταγγελίες στην «Π»: Αγροτικά με κλεμμένα στην Εγλυκάδα Πατρών

Καταγγελίες κατοίκων πέριξ του καταυλισμού Ρομά στον Ριγανόκαμπο, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Πελοποννήσου» για τη δράση «κυνηγών μετάλλων».

Καταγγελίες στην «Π»: Αγροτικά με κλεμμένα στην Εγλυκάδα Πατρών

Πολλές οι παρεμβάσεις από κατοίκους πέριξ του καταυλισμού Ρομά στον Ριγανόκαμπο στην Εγλυκάδα Πατρών μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Πελοποννήσου» για τη δράση «κυνηγών μετάλλων» στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν έμεινε φρεάτιο «όρθιο» από «κυνηγούς μετάλλων» στην Πάτρα – ΦΩΤΟ

Οπως μάς μεταφέρουν από την Εγλυκάδα, «τα αγροτικά διέρχονται – σε καθημερινή βάση – φορτωμένα σίδερα και με πολύ μεγάλες ταχύτητες, ειδικά στην οδό Ηρακλέους που δεν έχει πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα πολλές φορές να γίνονται ατυχήματα! Μάλιστα, ανάβουν – ανά δεύτερη μέρα – φωτιές για να λιώνουν τα πλαστικά από τα καλώδια και να τους μένει ο χαλκός!

Παρέμβαση για το θέμα έκανε και ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Χάρης Τσίτσικας, που είπε: «Δυστυχώς, με τόσο μικρή δύναμη στην τοπική ΕΛΑΣ δεν μπορεί να γίνει πρόληψη»! Επισήμανε, ακόμη, τους ελέγχους που γίνονται από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών με στόχο τον εντοπισμό κλεπταποδόχων, γιατί αν «χτυπηθούν» αυτοί, οι κυνηγοί μετάλλων δεν θα βρίσκουν «αγοραστές» για τα κλεμμένα τους!

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ