Καταστροφική βλακεία, μπήκαν και…όργωσαν το γήπεδο στα Καλάβρυτα ΦΩΤΟ
Δεν λένε ότι η βλακεία είναι ανίκητη; Αυτό ακριβώς ισχύει σε ότι συνέβη τα ξημερώματα της 27ης Δεκεμβρίου στο γήπεδο Καλαβρύτων. Κάποιοι άγνωστοι μπήκαν με τα αυτοκίνητα τους στον αγωνιστικό χώρο και για κάμποση ώρα το… όργωσαν.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, που «μιλούν» η ζημιά ήταν μεγάλη και θα γινόταν μεγαλύτερη εάν εκείνη την ώρα δεν επικρατούσε παγωνιά.
Τον λόγο τον εξηγεί ο πρόεδρος της Επιτροπής του Δημοτικού Σταδίου στα Καλάβρυτα, Θύμιος Φλογέρας, τονίζοντας: «Εγινε ζημιά, αλλά ευτυχώς είχε πέσει πάγος. Ετσι επειδή η επιφάνεια είχε σκληρύνει από την παγωνιά αυτό λειτούργησε σαν μία ασπίδα. Ομως επαναλαμβάνω έγινε ζημιά. Βέβαια εάν είχε βρέξει και ο καιρός ήταν καλύτερος θα είναι καταστραφεί ο χλοοτάπητας. Υπό μία έννοια ο πάγος έσωσε το χορτάρι από ολοκληρωτική καταστροφή».
-Τι ακριβώς συνέβη, τί μέτρα θα πάρετε;
«Ηταν σύμφωνα με πληροφορίες δύο ΙΧ και παραβιάστηκε η κεντρική πόρτα. Μπήκαν λοιπόν στον αγωνιστικό και έκαναν κόντρες. Τί να πώ; Τί να σχολιάσω; Εσκαψαν το γήπεδο κυριολεκτικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τη συμπεριφορά τους, κανείς δεν μπορεί να την καταλάβει».
-Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν;
«Όχι ποτέ. Πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό. Το βλέπαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας πώς ήταν δυνατόν να συμπεριφερθούν τόσο ανεύθυνα».
-Έχετε κινηθεί νομικά;
«Ναι, υποβλήθηκε μήνυση όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Μακάρι να βρεθούν οι δράστες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά».
-Φύλαξη των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Καλάβρυτα υπάρχει;
«Λόγω ημερών είχαμε αποφασίσει να μπορεί ο κόσμος να έχει πρόσβαση και κυρίως μικρά παιδιά για να παίξουν και να διασκεδάσουν. Δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να συμβεί αυτό το περιστατικό. Ομως πλέον θα τοποθετηθούν κάμερες και στην κεντρική είσοδο θα τοποθετηθούν κλειδωνιές. Δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση κανείς και από τις κάμερες θα καταγράφονται τα πάντα».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Sonos μόλις παρουσίασε τον εξοπλισμό των ονείρων σας και ενσωματώνει το ChatGPT
Κυψέλη: Τα παιδιά κρατούν τις απαντήσεις που δεν δίνουν οι κατηγορούμενοι – Κρίσιμες οι καταθέσεις τους
Γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύετε τα μπαχαρικά πάνω από την κουζίνα ή στο ψυγείο
Ξεχάστε το σφουγγάρισμα: Τα υπερσύγχρονα Roomba Max 875 και Plus 678 αναλαμβάνουν δράση
Φωτιά στον Μύτικα Θήβας: 8 αεροσκάφη στη μάχη – 42 πυροσβέστες και 16 οχήματα




