Κατερίνα Λάσπα: Η επική απάντηση για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη – «Και τι να κάνω εγώ; Θέλει δανεικά;»
Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τις προτάσεις που της γίνονται κατά καιρούς, ώστε να επιστρέψει στα πλατό απ’ όπου τη γνωρίσαμε, ενώ ξεχώρισε με την ατάκα της στην ερώτηση για την επικείμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA.
Την Κατερίνα Λάσπα συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική της έξοδο το βράδυ της Πέμπτης (18/4). Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τις προτάσεις που της γίνονται κατά καιρούς, ώστε να επιστρέψει στα πλατό απ’ όπου τη γνωρίσαμε, ενώ ξεχώρισε με την ατάκα της στην ερώτηση για την επικείμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA.
«Έρχομαι από πολύ στενάχωρα για μένα οικογενειακά γεγονότα, δεν εμφανίζομαι συχνά αλλά δεν μπορούσα να λείψω από την εκδήλωση. Βρήκα τη διάθεση παρ’ όλα αυτά να έρθω, αν και δεν θα ήθελα να αναφερθώ με λεπτομέρειες», είπε αρχικά η Κατερίνα Λάσπα.
«Είμαι λίγο μεγαλοκοπέλα, ωραίοι οι έρωτες αλλά θέλουμε ηρεμία, χαρά και να πουλάμε και λίγη τρέλα. Είναι ωραίο όταν υπάρχει ο έρωτας αλλά αυτή την περίοδο δεν υπάρχει», παραδέχεται η παρουσιάστρια.
«Μου λείπει η τηλεόραση, είναι η δουλειά μου και την αγαπώ. Υπάρχουν διαρκώς προτάσεις και συζητήσεις», δηλώνει σε άλλο σημείο η Κατερίνα Λάσπα.
«Θλιβερό… πώς μπορώ να το λύσω εγώ τώρα αυτό; Τι να κάνω; Θέλει δανεικά; Ποιος; Το MEGA; Η κυρία Μενεγάκη;», απάντησε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια σε ερώτηση των ρεπόρτερ για τη λήξη της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με το Μεγάλο Κανάλι, που έγινε γνωστή μέσα στην εβδομάδα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εναρξη λειτουργίας της Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας στο Αίγιο
Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς το 2026
Θέλεις PS5 Pro; Η Sony θέλει πρώτα να αποδείξεις ότι πραγματικά παίζεις
Tο Cooperation Day του Interreg στο Επιμελητήριο Αχαΐας ΦΩΤΟ
ΔΥΠΑ: Πάνω από 140 επιχειρήσεις και 3.500 θέσεις εργασίας στην 58η Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα
