Κατρίνης σε Βουλή: «Το ρυπαρό δίκτυο στήθηκε κι οργανώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου»

Στο βήμα της Βουλής βρέθηκε σήμερα και ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης.

Κατρίνης σε Βουλή: «Το ρυπαρό δίκτυο στήθηκε κι οργανώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου»

Και ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της πρότασης δυσπιστίας προς την Κυβέρνηση.

«Αυτή η κυβέρνηση, αυτός ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να συνεχίσουν. Έχουν επιφέρει τεράστια ζημιά στη χώρα, στη δημοκρατία, στο κράτος δικαίου», σημείωσε ο Μιχάλης Κατρίνης.

Από το βήμα της Βουλής, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, χαρακτήρισε την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη ένα σχέδιο καλά οργανωμένο.

«Υπάρχει ρυπαρό δίκτυο που στήθηκε και οργανώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου και στηρίζεται και προστατεύεται μέχρι και σήμερα από την κυβέρνηση της ΝΔ. Πολύ φοβάμαι ότι εξακολουθεί να υφίσταται».

Η σημερινή συζήτηση δεν πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης, ανέφερε στη συνέχεια.

Το ΠΑΣΟΚ αναζητά την αλήθεια, γιατί η χώρα δεν θέλει να προχωράει με σκιές. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και δεν θα ξεχαστεί.

Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δε θα συμμετέχει σε αυτή την κακόγουστη παράσταση, αλλά ούτε θα αφήσουμε να μετατρέψουν σε ρινγκ τον πολιτικό διάλογο και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο κ. Κατρίνης.

Σε ό,τι αφορά τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, υπογράμμισε πως τοχοποιείται ένας έντιμος και αδέκαστος λειτουργός.

«Δεν έχουν την ψήφο εμπιστοσύνης μας»
Αυτή η κυβέρνηση απέτυχε παντού, προσπαθεί να κρύψει τα προβλήματα μέχρι τις εκλογές.

«Αυτός ο πρωθυπουργός αυτή η κυβέρνηση δεν θα πάρουν ψήφο εμπιστοσύνης από το ΠΑΣΟΚ», σημείωσε ο κ. Κατρίνης. «Να έρθει μία κυβέρνηση που θα νομοθετεί για τους πολίτες και τις ανάγκες τους κι όχι για τις τράπεζες και τα funds»

Το ΠΑΣΟΚ θα δείξει σεβασμό απέναντι στην ψήφο των πολιτών, που είναι βέβαιο ότι θα εμπεριέχει και τη λύση στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας. Θα διαχειριστεί με όρους σύνεσης, ευθύνης & εθνικού συμφέροντος τη δύναμη που θα του δώσουν οι πολίτες στην κάλπη.

Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας, είπε. «Το ΠΑΣΟΚ, ως δύναμη αλλαγής & ευθύνης, απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες. Τους καλεί να ανατρέψουν με την ψήφο τους το σημερινό πολιτικό σκηνικό, ένα σκηνικό φθοράς των θεσμών και μιας βαθιά ριζωμένης παρακμής».

Καλούμε τον ελληνικό λαό, στις εκλογές που έρχονται, να ανακόψει με την απόφαση και την ψήφο του τη φθορά και την παρακμή που απειλεί, πλέον, ευθέως τη χώρα και το μέλλον της, κατέληξε.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments