Κεραμέως: Επικοινωνία με τον 19χρονο πρόσφυγα από το Ιράν που αρίστευσε στις πανελλήνιες
Ο Κούρο Ντουρμοχαμαντί Μπαγκί, κατάφερε να αριστεύσει στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2022 συγκεντρώνοντας μέσο όρο 18.250 μόρια.
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως με τον 19χρονο πρόσφυγα από το Ιράν, Κούρο Ντουρμοχαμαντί Μπαγκί, ο οποίος άφησε μια δύσκολη ζωή πίσω του και κατάφερε να αριστεύσει στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2022 συγκεντρώνοντας μέσο όρο 18.25.
Πηγές του υπουργείου Παιδείας μίλησαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και ανέφεραν ότι αφού η υπουργός συνεχάρη τον μαθητή, του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Τόνισε, επίσης, πως το υπουργείο Παιδείας στηρίζει τις προσπάθειες όλων των μαθητών, προσπαθώντας να προσφέρει ένα καλύτερο σχολείο και ένα καλύτερο πανεπιστήμιο.
Κατά τη συνομιλία της με τον διευθυντή του σχολείου, η υπουργός Παιδείας του ζήτησε να μεταφέρει τα συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Παράλληλα, συζήτησαν για το πώς κύλησε η νέα χρονιά για το σχολείο, καθότι το συγκεκριμένο είναι από τα πρώτα πρότυπα ΕΠΑΛ που δημιουργήθηκε πέρσι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Το 7ο Διεθνές Συνέδριο Αρχαία Ελίκη και Αιγιάλεια
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Μετάλλιο για τον Γυμναστικό Σύλλογο Δύμης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Ο Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες Πόλεων ΦΩΤΟ
