Κερατσίνι: Αγωνία για 20χρονη που αγνοείται
Η ενήλικη επικοινώνησε τελευταία φορά με τους οικείους στις 20 Δεκεμβρίου
Η 20χρονη Ερβίσα Καζίμι, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κερατσινίου στις 10 Δεκεμβρίου του 2024. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της σήμερα Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η ενήλικη επικοινώνησε τελευταία φορά με τους οικείους στις 20 Δεκεμβρίου.
Η Ερβίσα Καζίμι έχει ύψος 1.65 μ., κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γκρι μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Beats κυκλοφόρησε ακουστικά για όσους μισούν τα earbuds στο γυμναστήριο
Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 14χρονος ανιψιός του τραγούδησε το Ώρες Μικρές ΒΙΝΤΕΟ
Μετατροπή πλαστικού σε βενζίνη κάτω από τους 200°C: Η νέα ανακάλυψη με τη χρήση τηγμένων αλάτων
Lisa x PlayStation: Η Lisa σχεδίασε το δικό της συλλεκτικό DualSense
Χρηματικά βραβεία στη μνήμη του Δημήτρη Καλογερόπουλου από τον Δήμο Αιγιαλείας
