Κέρκυρα: Χάος στο αεροδρόμιο από την έλλειψη θέσεων πάρκινγκ
Η Κέρκυρα κέρδισε το στοίχημα του τουρισμού το φετινό Πάσχα με νέο ρεκόρ αφίξεων. Τα προβλήματα στο αεροδρόμιο όμως δεν λείπουν
Ο πρόεδρος συνδέσμου τουριστικών πρακτόρων Κέρκυρας, Δημήτρης Διαβάτης μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Κέρκυρα με την έναρξη της τουριστικής σεζόν.
Ο κ. Διαβάτης μίλησε αρχικά για τους επισκέπτες του Πάσχα στο νησί. «Πήγαμε πολύ καλά φέτος, σπάσαμε ρεκόρ στην Κέρκυρα στους επισκέπτες μας, είχε πάρα πολύ κόσμο και είχαμε αύξηση 15-20%, για να παρακολουθήσει τα μοναδικά θρησκευτικά δρώμενα του νησιού μας», ανέφερε.
Για το πρόβλημα στο αεροδρόμιο: «Πράγματι έχουμε ένα πρόβλημα και είναι γενικό. Δεν υπάρχει χώρος για πάρκινγκ και για ένα χώρο που μας έχουν πει ότι είναι προς ενοικίαση παραμένει κλειστός και κάνει το πρόβλημα μεγαλύτερο. Τα λεωφορεία είναι απέναντι από τις αφίξεις αλλά ο χώρος δεν είναι αρκετός ειδικά τις μέρες αιχμής. Από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας διακινούνται 1,5 εκ. άνθρωποι σε άφιξη και άλλο τόσοι σε αναχώρηση».
View Video – no integration ID provided
«Θα πρέπει να γίνουν άμεσα ενέργειες έτσι ώστε να λειτουργήσει ο κενός χώρος, για να ανακουφίσει», τόνισε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΟΠΥΥ: Πώς θα πάρετε voucher 100 ευρώ για γυαλιά οράσεως
Το Claude διαβάζει πλέον τις καρτέλες σου και συνεχίζει τη δουλειά στον υπολογιστή
Sold out το 1ο Beach Party στην παραλία Ελαιώνα ΦΩΤΟ
Αυτά τα 6 φαγητά για μπάρμπεκιου δεν είναι τόσο ανθυγιεινά όσο ίσως νομίζετε
Google Pixel 11 vs Pixel 10: Αξίζει τελικά η αναβάθμιση;
Υπαίθρια ευχαριστία προς την Παναγία στον Καταρράκτη Ερυμάνθου ΦΩΤΟ
Σούπερ μάρκετ Δεκαπενταύγουστος 2026: Πού μπορείτε να ψωνίσετε το Σαββατοκύριακο
Το PlayStation Plus πρόσθεσε ακόμα 3 δωρεάν παιχνίδια για τον Αύγουστο
