Κέρκυρα: Βρέθηκε γυμνό πτώμα σε παραλία

Οι Αρχές αναμένουν τη νεκροψία για να φανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άνδρα.

Κέρκυρα: Βρέθηκε γυμνό πτώμα σε παραλία

Το πτώμα ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων που ήταν τελείως γυμνός εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/9) από τουρίστα στα βράχια στην παραλία Δράστης στους Περουλάδες της Κέρκυρας.

Ο άνδρας ηλικίας 65-70 ετών ενώ σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση από τον ιατροδικαστή και όπως μεταδίδει το ertnews.gr φέρει πολλαπλές κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι. Ο θάνατος του φαίνεται να προήλθε από πτώση από μεγάλο ύψος.

Περισσότερα στοιχεία για το περιστατικό αναμένεται να φέρει στο φως η νεκροψία – νεκροτομή ενώ έως αυτή την ώρα δεν έχει διαπιστωθεί η ταυτότητα του άτυχου άνδρα.

Ο browser σας δεν υποστηρίζει το tag βίντεο.https://pelop.gr/wp-content/uploads/2026/06/NOUNOU-PAGOSMIA-MERA-GALAKTOS-POTIRI-2026-22_4mb.mp4

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125