Κικίλιας: Φέτος θα πρέπει να υπερβούμε εαυτόν για να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες των πολιτών και τα δάση μας
«Η κοινή εκπαίδευση και προετοιμασία για την πολύ δύσκολη φετινή αντιπυρική περίοδο ολοκληρώνεται σήμερα με τη μεγάλη άσκηση “ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024″»
Στην άσκηση μεγάλης δασικής πυρκαγιάς με κωδική ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024» που πραγματοποιείται σήμερα σε δασική περιοχή στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στου Παπάγου αναφέρεται σε ανάρτηση του στο «X» ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.
Ο κ. Κικίλιας τονίζει μεταξύ άλλων ότι «η κοινή εκπαίδευση και προετοιμασία για την πολύ δύσκολη φετινή αντιπυρική περίοδο ολοκληρώνεται σήμερα με τη μεγάλη άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024» που πραγματοποιείται σε κάθε περιφέρεια της χώρας» και προσθέτει ότι «φέτος θα πρέπει να υπερβούμε εαυτόν για να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες των πολιτών και τα δάση μας»
Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζει:
«Η κοινή εκπαίδευση και προετοιμασία για την πολύ δύσκολη φετινή αντιπυρική περίοδο ολοκληρώνεται σήμερα με τη μεγάλη άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024» που πραγματοποιείται σε κάθε περιφέρεια της χώρας.
Πυροσβεστική, Στρατός, ΕΛΑΣ, Λιμενικό, ΕΚΑΒ και Τοπική Αυτοδιοίκηση μαζί με δεκάδες πτητικά μέσα επιχειρούν ταυτόχρονα, με στόχο την άμεση απόκριση και αποτελεσματική διαχείριση των δασικών πυρκαγιών.
Φέτος θα πρέπει να υπερβούμε εαυτόν για να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες των πολιτών και τα δάση μας».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το viral λάθος του καλοκαιριού: Μπορεί το καρπούζι να αντικαταστήσει το αντηλιακό;
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Το ελληνικό βενζινάδικο που έγινε παγκόσμιο viral ΒΙΝΤΕΟ
Τελικά το καρπούζι παχαίνει ή κάνει για δίαιτα;
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Ο John Digweed Νο 1 DJ στην Αιγιάλεια ΒΙΝΤΕΟ
Η αγαπημένη συνήθεια που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διαβήτη
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανίου για το πρώτο πανηγύρι ΦΩΤΟ
