Κιμ Καρντάσιαν-Κάνιε Γουέστ: Οριστικό το διαζύγιό τους – Διατροφή 200 χιλιάδες δολάρια κάθε μήνα από τον ράπερ

Οριστικοποιήθηκε μετά από μήνες το διαζύγιο μεταξύ Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ, με τον γνωστό ράπερ να καλείται να δίνει 200.000 δολάρια διατροφή σε μηνιαία βάση.

kim

Ήρθε το τέλος και επίσημα, για Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ, αφού το πρώην ζευγάρι έβαλε τις υπογραφές στο διαζύγιό του, με τον γνωστό ράπερ να χρειάζεται να καταβάλλει σε μηνιαία βάση, 200.000 δολάρια ως διατροφή για τα 4 παιδιά του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το AP, το πρώην ζευγάρι και οι δικηγόροι τους κατέθεσαν έγγραφα με τους όρους που έχουν συμφωνήσει στο ανώτερο δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας την επικύρωση του δικαστή.

Μεταξύ των όρων είναι η κοινή επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους -ηλικίας από 3 έως 9 ετών- ενώ ο Κάνιε Γουέστ θα καταβάλλει διατροφή ύψους 200.000 δολαρίων τον μήνα στην Κιμ Καρντάσιαν για τα παιδιά. Θα μοιράζονται εξίσου τα έξοδά τους για την ασφάλεια, την ιατρική περίθαλψη, και το ιδιωτικό σχολείο τους.

To πρώην ζευγάρι χώρισε επίσημα μετά από οκτώ χρόνια τον Μάρτιο αλλά δεν είχαν βρει λύση σε θέματα περιουσιακά και επιμέλειας. Είχαν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο και σε μεγάλο βαθμό οι περιουσίες τους ήταν διαχωρισμένες.

Ήταν ο τρίτος γάμος για την Κιμ και ο πρώτος για τον ράπερ.

via GIPHY

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments