Κιβωτός του Κόσμου: 28χρονη καταγγέλλει πως η ΜΚΟ άρπαξε την περιουσία της μητέρας της

Η νεαρή γυναίκα υποπτεύεται κύκλωμα πίσω από τη ΜΚΟ και δηλώνει πως η Κιβωτός εκμεταλλεύτηκε τη μητέρα της και τώρα η ίδια βρίσκεται στον δρόμο, γιατί θέλουν να της πάρουν το σπίτι της.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Νέα καταγγελία για την Κιβωτό του Κόσμου ήρθε στο φως μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», καθώς εκεί μία 28χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη υποστήριξε πως η ΜΚΟ εκμεταλλεύτηκε τη μητέρα της, προκειμένου να τους γράψει όλη της την περιουσία και έτσι η ίδια κινδυνεύει αυτή τη στιγμή να βρεθεί στον δρόμο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 28χρονης, η οποία διατήρησε την ανωνυμία της είπε πως δύο μήνες πριν πεθάνει η μητέρα της, έκανε μία διαθήκη στην οποία ανέφερε ότι την αποκληρώνει επειδή την χτυπούσε και της φερόταν βίαια και ως εκ τούτου άφηνε όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία της, δηλαδή δύο σπίτια, αυτοκίνητο και μηχανή, στην «Κιβωτό του Κόσμου». Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι, τίποτα από αυτά δεν ισχύει και ότι, δεν υπάρχουν καταγγελίες στην Αστυνομία.

Όπως περιγράφει η γυναίκα, λίγο μετά το θάνατο της μητέρας της, δύο άνδρες που δήλωσαν εξουσιοδοτημένοι από την πρεσβυτέρα, πήγαν στο σπίτι της, το έβγαλαν φωτογραφίες και της ανακοίνωσαν ότι, πρέπει να φύγει.

«Η γυναίκα υποπτεύεται κύκλωμα»

Η ίδια, λέει ότι, κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας της μητέρας της στο Θεαγένειο, στο πλάι της ήταν μονίμως μία ύποπτη νοσοκόμα, ο σύζυγος της οποίας ήταν συνταξιούχος δικηγόρος, ενώ στην «παρέα» υπήρχε και συμβολαιογράφος.

Η γυναίκα που υποπτεύεται κύκλωμα πίσω από τη διαχείριση της περιουσίας της μητέρας της, σημειώνει πως, προσπάθησε πολλές φορές να έρθει σε επαφή με τον πατέρα Αντώνιο, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η καταγγέλλουσα έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments