ΚΚΕ Αχαΐας: Το πρόγραμμα περιοδειών και ομιλιών για την Τετάρτη 22 Μαΐου

Ξεκινάει από τις 6 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 8 το βράδυ.

ΚΚΕ

Συνεχίζεται μπροστά στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη το πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών και ομιλιών που πραγματοποιείται καθημερινά σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και χωριά από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αχαΐα.

Το πρόγραμμα για αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου έχει ως εξής:

Στις 6:00πμ, περιοδεία στο εργοστάσιο της ΛΟΥΞ από κλιμάκιο της ΤΕ Αχαΐας με επικεφαλής τον Διονύση Κλάδη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ.

Στις 9:40πμ, συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς του 54ου Δημοτικού Σχολείου στα Ζαρουχλέικα. Θα περιοδεύσει κλιμάκιο της ΤΕ Αχαΐας με επικεφαλής την Κατερίνα Σίμου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ και Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κώστα Κοτσιλιάνο, στέλεχος του ΚΚΕ.

Στις 10:00πμ, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Δήμητρα Σταματέλου και Βαγγέλης Κατσακούλης, μαζί με τη Βίβιαν Σαμούρη, αντιδήμαρχο Υγείας – Πρόνοιας θα περιοδεύσουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Στις 12:00μ, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας και στη συνέχεια στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων από κλιμάκιο της ΤΕ Αχαΐας με επικεφαλής την Ελένη Λάτα, γενική γιατρό και μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, μαζί με τους Δήμητρα Σταματέλου και Βαγγέλη Κατσακούλη, υποψήφιοι ευρωβουλευτές και τη Βίβιαν Σαμούρη, αντιδήμαρχο Υγείας – Πρόνοιας.

Στις 8:00μμ, κλιμάκιο της ΤΕ Αχαΐας με επικεφαλής το Γιώργο Μποδιώτη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Αχαΐας θα περιοδεύσει στα χωριά Λαμπίρι και Ζήρια.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop