Κλέων Γεωργιάδης: Ατύχημα με την μηχανή του είχε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 – Έχασε την ισορροπία του
Ατύχημα με τη μηχανή του είχε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέων Γεωργιάδης, καθώς φαίνεται πως έχασε την ισορροπία του, ενώ έφτανε το πρωί της Πέμπτης (16/3) στη Βουλή, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματιστεί σοβαρά.
Το ατύχημα που είχε ο Κλέων Γεωργιάδης έγινε στο πάρκινγκ του πρώτο ορόφου, τη στιγμή που ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 επιχείρησε να σταθμεύσει την μηχανή του. Αιτία του ατυχήματος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν το βρεγμένο δάπεδο, κάτι που τον ανάγκασε να κάνει μια μανούβρα για να σταθμεύσει, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η θέση που επίλεξε για να σταθμεύσει είναι αυτή που έχει δοθεί από τη Βουλή στον γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη και βρίσκεται δίπλα στη θέση στάθμευσης που υπάρχει για τον πρώην πρωθυπουργό και βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή.
Από την πτώση, η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του κ. Γρηγοριάδη τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, στα πόδια του.
Ο βουλευτής σύμφωνα με το newsit.gr, μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί κάτι σοβαρό. Λίγη ώρα αργότερα, επέστρεψε στο κτήριο της Βουλής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτόνομο mini-drone 40 γραμμαρίων που κυνηγάει κουνούπια παρουσιάζει η ιστοσελίδα Vita Casalese
Ενημερωτική ομιλία από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας
Roblox, Fortnite και Minecraft δεν είναι τόσο ασφαλή όσο νομίζουμε
Επιστροφή ενοικίου 2026: ποιοι δικαιούνται, πόσα και πότε πληρώνεται
Στο Κωνσταντοπούλειο Γηροκομείο η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
