Κλήρωσε σε Α1 και Α2 ΕΣΚΑ-Η – Το πρόγραμμα της πρεμιέρας
Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις στα πρωταθλήματα της Α1 και της Α2 ΕΣΚΑ-Η και, πλέον, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο τζάμπολ στις 3 Οκτωβρίου.

Με τις κληρώσεις των φετινών πρωταθλημάτων της Α1 και της Α2 ΕΣΚΑ-Η ξεκινάει επί της ουσίας η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο τζάμπολ της νέας χρονιάς.
Το ραντεβού των ομάδων έχει ήδη δοθεί για τις 3 Οκτωβρίου, με τη μέγιστη ημερομηνία για τη λήξη του πρωταθλήματος να είναι η 15η Ιουνίου.
Στην Α1 ΕΣΚΑ-Η οι αγώνες θα διεξάγονται, κατά βάση, κάθε Δευτέρα, εκτός των αναμετρήσεων του Κεφαλληνιακού που θα πραγματοποιούνται τις Κυριακές. Αντίστοιχα, τα παιχνίδια της Α2 ΕΣΚΑ-Η θα διεξάγονται, κατά βάση, κάθε Τετάρτη, πλην των αγώνων της ΑΓΕ Ζακύνθου, που θα διεξάγονται Σάββατο ή Κυριακή. Η μεγάλη φετινή καινοτομία θα είναι οι τηλεοπτικές μεταδόσεις στα δυο πρωταθλήματα, οπότε αναλόγως θα καθορίζεται και το πλήρες πρόγραμμα-ώρες αγώνων κάθε αγωνιστικής.
Σε ό,τι αφορά την πρεμιέρα στην Α1 ΕΣΚΑ-Η το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Κεραυνός Αιγίου-ΕΑΠ
Κεφαλληνιακός-Προφήτης Ηλίας
ΠΑΣ Ναυπάκτου-Α.Ο. Δύμης ΄07
Ολυμπιάδα-Αραχωβίτικα/Ακταίο
Διαγόρας-Νέοι Γλαύκου
Απολλωνιάδα-Αίολος Αγυιάς
Ηλιδα-Αστέρας Τέμενης
Αντίστοιχα η πρεμιέρα στην Α2 ΕΣΚΑ-Η έχει ως εξής:
ΑΓΕ Ζακύνθου-Σοπωτό
Ιτιές-Σκαγιοπούλειο
Αχαϊκός-Νίκη Προαστείου
Τρίτων-Ανδραβίδα
Πυρσός-ΕΦΑ Αιγίου
Ηρακλής Πύργου-Εθνικός/Πολύτεκνος
Αιγέας-Σείριος
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News