Κλοπ: Αλλάζει το πλάνο της Γερμανίας πριν από το ματς με την Ελλάδα
Η αποστολή θα ταξιδέψει στο Άουγκσμπουργκ την ημέρα του αγώνα – Μεταφέρθηκε και η συνέντευξη Τύπου του Γερμανού τεχνικού
Μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής αποφάσισε ο Γιούργκεν Κλοπ στην προετοιμασία της Γερμανίας για την αναμέτρηση με την Ελλάδα, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ως ομοσπονδιακός τεχνικός.
Η Γερμανία θα υποδεχθεί την Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής (27/9, 21:45) στο Άουγκσμπουργκ, περίπου 170 χιλιόμετρα μακριά από το προπονητικό κέντρο της στο Χέρτσογκεναουραχ.
Αρχικά, το πρόγραμμα προέβλεπε η αποστολή να αναχωρήσει το Σάββατο για το Άουγκσμπουργκ και να διανυκτερεύσει εκεί πριν από την αναμέτρηση. Ωστόσο, το πλάνο τροποποιήθηκε και, όπως ανακοίνωσε η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (DFB), η ομάδα θα ταξιδέψει στην πόλη την ημέρα του αγώνα.
Προτεραιότητα η αποκατάσταση
Η απόφαση ελήφθη με στόχο να δοθεί περισσότερος χρόνος στους διεθνείς για αποκατάσταση και ξεκούραση. Η Γερμανία επέστρεψε την Παρασκευή από το Άμστερνταμ, όπου αντιμετώπισε την Ολλανδία, ενώ στο ρόστερ εντάχθηκαν και οι Τζόναθαν Μπούρκχαρντ και Φλόριαν Βιρτς.
Οι δύο ποδοσφαιριστές κλήθηκαν προκειμένου να καλυφθούν τα κενά των τραυματιών Τζαμάλ Μουσιάλα και Κάι Χάβερτς.
Με το νέο πρόγραμμα, η γερμανική ομάδα θα παραμείνει μία επιπλέον νύχτα στο Χέρτσογκεναουραχ και θα έχει στη διάθεσή της μία ολόκληρη ημέρα προετοιμασίας στο προπονητικό της κέντρο πριν από την αναμέτρηση με την Ελλάδα.
Αλλαγή και στη συνέντευξη Τύπου
Η διαφοροποίηση του προγράμματος επηρέασε και τις δραστηριότητες της παραμονής του αγώνα.
Η τελευταία προπόνηση της Γερμανίας θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 11:00 το πρωί. Ωστόσο, η συνέντευξη Τύπου του Κλοπ μεταφέρθηκε από το Άουγκσμπουργκ στο Χέρτσογκεναουραχ και θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 αντί για τις 18:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Στο πλευρό του Γερμανού τεχνικού θα βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός Τζόναθαν Τα.
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Ελλάδα, η γερμανική αποστολή θα επιστρέψει άμεσα στο Χέρτσογκεναουραχ, όπως προέβλεπε και το αρχικό πρόγραμμα.
Η UEFA έχει ήδη εγκρίνει το τροποποιημένο πλάνο της γερμανικής ομοσπονδίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ζώδια σήμερα 8/11: Λέων – Νέοι ορίζοντες και αισιοδοξία!
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πώς το GPT-6 Cyber της OpenAI εντοπίζει κενά ασφαλείας σε Firefox και Linux
Έρευνα: Ποιο αλάτι μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως
Η ΕΕ ζητά αλλαγές στον αλγόριθμο του TikTok
