Κολωνός: Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ακόμα 2 άντρες που «μιλούσαν» με το προφίλ της 12χρονης

Δύο άνδρες ακόμη πήγαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, οι οποίοι μιλούσαν με το προφίλ της 12χρονης.

12ΧΡΟΝΗ

Στη ΓΑΔΑ εμφανίστηκαν αυτοβούλως δύο άνδρες ακόμη, το μεσημέρι της Τετάρτης, 2 Νοεμβρίου, για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς φέρεται πως είχαν συνομιλήσει με το προφίλ του παιδιού, μέσω της εφαρμογής Blindchat.

Οι δύο άνδρες ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο.

Αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία, σήμερα (2-11-2022), μεσημβρινές ώρες, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο. Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

στάση εργασίας
Εξαφάνιση
Καιρός
ΕΥΒΟΙΑ