Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης

Έρχονται νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

kolonos

Στη λίστα των 212 ατόμων που συνομιλούσαν με το ανήλικο κορίτσι από τα Σεπόλια επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των δικαστικών αρχών, μετά την ολοκλήρωση των στοιχείων της λίστας από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλη Λαμπρόπουλο, η λίστα με τα πλήρη στοιχεία των προσώπων που συνομιλούσαν με τη 12χρονη στο blindchat.gr ολοκληρώθηκε και απεστάλη στις διωκτικές αρχές, προκειμένου να αξιολογηθεί.

Στη λίστα, πέρα από τα ονόματα που προέκυψαν από την αντιστοίχηση των διευθύνσεων IP, υπάρχει και αναλυτικά το τι έκανε ο κάθε ένας συνομιλητής της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πλέον οι δικαστικές αρχές θα εξετάσουν το περιεχόμενο των συνομιλιών αυτών, και θα αναζητήσουν παράνομες συναλλαγές που μπορεί να περιλαμβάνουν ανταλλαγή ή αγορά υλικού παιδικής πορνογραφίας ή και μετάδοση αντίστοιχου υλικού σε live streaming.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 12χρονη είχε υποστηρίξει στις καταθέσεις της στις αστυνομικές αρχές ότι ο Ηλίας Μίχος της είχε ζητήσει πονηρές φωτογραφίες προκειμένου να τις στέλνει στους υποψήφιους «παιδοβιαστές».

 

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομία
κρήτη
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ολύμπια Οδός