Κολωνός: Ποτέ δεν εξέτασε ψυχολόγος τη 12χρονη – «Τώρα συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί. Κλαίει συνέχεια, δε θέλει να βγει από το σπίτι»

Η δικηγόρος της 12χρονης αναφέρει λεπτομέρειες για την ψυχολογική κατάσταση της 12χρονης που είναι όλο και πιο δύσκολη, όσο συνειδητοποιεί τι ακριβώς είχε συμβεί στη ζωή της.

12ΧΡΟΝΗ

Η δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση της ανήλικης, καθώς φαίνεται πως όλο και περισσότερο το κορίτσι συνειδητοποιεί τι ακριβώς έχει συμβεί, κάτι που της προκαλεί τρόμο, σε σημείο να μη θέλει να βγει από το σπίτι και να κλαίει συνέχεια.

Όπως αναφέρεται στο newsit.gr, η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου είπε πως την 12χρονη δεν επισκέφτηκε ποτέ ψυχολόγος, ούτε παιδοψυχολόγος μετά τις καταγγελίες, ακόμα και το διάστημα που ζούσε μέσα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως είπε η δικηγόρος μιλώντας στον ΑΝΤ1, «τώρα συνειδητοποιεί η 12χρονη τι ακριβώς έχει συμβεί. Κλαίει συνέχεια, δεν θέλει να βγει από το σπίτι, θέλει να είναι συνέχεια στο σπίτι».

Καμία πρόνοια για τη 12χρονη

«Από την καταγγελία που έχει γίνει μέχρι και σήμερα, το παιδί αυτό δεν το έχει δει ψυχολόγος. Ούτε στην δομή που ήταν φιλοξενούμενο, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το είχε παιδοψυχολόγος», κατήγγειλε η κ. Ταραχοπούλου.

Η Ασπασία Ταραχοπούλου συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει κοινωνική πρόνοια, δεν υπάρχει Κράτος. Δεν μπορεί το παιδί να αφήνεται στο έλεος. Χρειάζεται διδασκαλία κατ’ οίκον, δεν μπορεί να πάει στο σχολείο. Χρειάζεται καθημερινή ψυχολογική υποστήριξη και η 12χρονη και ο άνθρωπος που την φροντίζει».

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments