Κολωνός: Το «σκοτεινό» προφίλ του Μίχου – «Ήταν πέφτουλας σε γυναίκες»

Νέα στοιχεία για το προφίλ του 53χρονου Ηλία Μίχου, περιγράφουν άνθρωποι της γειτονιάς που διατηρούσε το μίνι μάρκετ.

ΓΕΙΤΟΝΕΣ

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων της γειτονιάς που ήταν το μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, τον περιγράφουν ως «πέφτουλα» στις γυναίκες.

Το 2019 είναι μια καθοριστική χρονολογία καθώς ο Ηλίας Μίχος ξεκινά να αλλάζει εμφάνιση αλλά και συμπεριφορά όπως λένε οι φίλοι του.

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Star φαίνεται ο 53χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης πριν 4 χρόνια. Τη φωτογραφία αυτή την είχε στην τότε ταυτότητά του.

ΓΕΙΤΟΝΕΣ

«Ο Ηλίας, εγώ τον γνωρίζω πριν χάσει τα κιλά, από τότε που ασχολήθηκε με την εμφάνισή του, ήταν συν 40 κιλά, το έβλεπα στα ματιά του ότι κάτι έχει αλλάξει. Σαν να πούλησε την ψυχή του» λέει φίλη του Ηλία Μίχου, που μίλησε στο Star.

Η εικόνα του «καλού Σαμαρείτη» άρχισε να γκρεμίζεται και εκείνος ξεκίνησε να εκδηλώνει αυτό που πάντα ήταν. Αυτό που προσπαθούσε να κρύψει καλά τα τελευταία 15 χρόνια που βρισκόταν στην γειτονιά βγαίνει σιγά-σιγά στην επιφάνεια. Η αρχή έγινε με εργαζόμενές του αλλά και με ορισμένες πελάτισσες του. Είχαν συμβεί επεισόδια με γυναίκες αποκάλυψε φίλος του.

«Και σε πελάτισσες και σε εργαζόμενες του. Διάφορα επεισόδια, τον βρίζανε, δεν ντρέπεται λίγο, η αρρώστια του βγήκε τα τελευταία χρονιά είμαι σίγουρος, τον ξέρω 20 χρόνια, τόσο πολύ σιχαμερός δεν ήταν ποτέ. Ήταν πέφτουλας σε γυναίκες το είχαμε καταλάβει όλοι, μας είχαν κάνει παρατηρήσεις, αυτό τα είχαμε παρατηρήσει τα τελευταία δυο χρόνια όποια γυναίκα κυκλοφορούσε της την έπεφτε αλλά σε παιδιά πρώτη φορά» περιγράφει ο φίλος του Ηλία Μίχου.

Μάλιστα, ο Μίχος «ψάρεψε» τη 12χρονη και δεν την επέλεξε τυχαία. Στην αρχή ρωτούσε τους γείτονες αν η μικρή είναι εμπιστοσύνης ή αν θα τον ληστέψει. «Είχε πάρει τη μητέρα μου πιο εκεί ο Μίχος και τη ρωτούσε το παιδί αυτό (η 12χρονη) είναι εμπιστοσύνης;» λέει φίλος του πατέρα της 12χρονης.

Αργότερα, όταν κατάλαβε την απουσία της μητρικής αλλά και της πατρικής φιγούρας άρχισε να γίνεται φίλος τόσο με την 12χρονη όσο και με αδέρφια της.

«Κάποιες φορές δούλευε ένα μικρό κορίτσι αράδιαζε πράγματα στα ράφια και ρώτησε μια γυναίκα “τι κάνεις εσύ εδώ μικρή; Βγάζω χαρτζιλίκι, καλά τόσο μικρή; Ε τι να κάνω βοηθάω κι εγώ στο σπίτι”. Κάποιες άλλες φορές ερχόντουσαν τα αδέρφια της, ζητούσαν φαγώσιμα, τα κυνηγούσε ο ιδιοκτήτης, άλλες φορές έδινε» λέει γείτονας του Ηλία Μίχου.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, πριν λίγο καιρό μπήκε στην επιχείρησή του Μίχου για να ψωνίσει και εντόπισε κάτι περίεργο. «Ανέβηκα και προς το πατάρι, είχε μίνι μάρκετ, είχε και δύο κρεβάτια ράντζα, λέω θα τα έχει για να ξεκουράζεται» ανέφερε ο γείτονας του κατηγορούμενου.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρομά
Ρομά
Αστυνομία
ΤΡΙΚΑΛΑ