Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται και γονείς – «Βιαστής» έγραψαν στο γραφείο του γιατρού

Συλληφθέντες που κατηγορούνται πως βίαζαν τη 12χρονη είναι επίσης γονείς.

Κολωνός

Σε νέες συλλήψεις έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται και γονείς.

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση του βιασμού του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, με την ΕΛΑΣ να προχωρά σε πέντε ακόμα συλλήψεις, δύο αλλοδαπούς και τρεις Έλληνες, ένας εκ των οποίων γνωστός γατρός της Αθήνας.

Ο δερματολόγος που συνελήφθη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι πολύτεκνος πατέρας, ενώ έξω από το ιατρείο του στο κέντρο της Αθήνας έγραψαν τη λέξη «βιαστής».

Μάλιστα και άλλοι συλληφθέντες που κατηγορούνται πως βίαζαν τη 12χρονη είναι επίσης γονείς.

Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: «Αναγνώρισε τους πέντε συλληφθέντες» λέει η δικηγόρος της μητέρας της

Σύμφωνα με την δικηγόρο της μητέρας του παιδιού που έζησε τη φρίκη στα χέρια παιδεραστών: «Στην τελευταία κατάθεση της μικρής, στις 3 Φεβρουαρίου, αναγνώρισε κάποια άτομα και αναμέναμε να βγουν τα εντάλματα σύλληψης».

Η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1 και στην πρώτη συνάντηση της ανήλικης με την προφυλακισμένη μητέρα της, μετά από μήνες, λέγοντας ότι «είδε την μητέρα της, στις 20:30 το βράδυ, μαζί με τον αδελφό της. Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή, έκλαιγαν όλοι, ακόμη και η ψυχολόγος που ήταν παρούσα. Ήταν πολύ δύσκολο το παιδί να φεύγει και να αφήνει την μητέρα του στην φυλακή, γιατί το παιδί αισθάνεται ενοχές για όσα έχουν συμβεί στην οικογένεια της»

Η δικηγόρος αναφέρθηκε όπως γράφεται στο ethnos.gr, σε «συνεχείς, πολύωρες και εξαντλητικές καταθέσεις του παιδιού στην ΓΑΔΑ, όχι στο σπίτι του» και σημείωσε ότι «η Πολιτεία δεν έχει κάνει ότι πρέπει και δεν υπάρχει ένα σχέδιο και μια μέριμνα της Πολιτείας για το παιδί και για όλη την οικογένεια», αναφέροντας ότι παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, ακόμη δεν παρέχεται στην 12χρονη κατ’ οίκον διδασκαλία, προκειμένου να υπάρχει αυξημένη προστασία της.