Κωνσταντοπούλου: Στη Λάρισα για τη πρώτη δίκη των Τεμπών
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Λάρισα για τη δίκη σχετικά με τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών
Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, θα παραστεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο πλαίσιο της πρώτης δίκης που αφορά την υπεξαγωγή και την εξαφάνιση του βιντεοληπτικού υλικού που καταγράφει τη φόρτωση της εμπορικής αμαξοστοιχίας που ενεπλάκη στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών στις 28 Φεβρουαρίου 2023.
Όπως επισημαίνει η Πλεύση Ελευθερίας, η κ. Κωνσταντοπούλου συμμετέχει ως συνήγορος οικογενειών των θυμάτων, με στόχο να αναδειχθεί ποιοι και για ποιο λόγο απέκρυψαν, παρακράτησαν ή κατέστρεψαν τα επίμαχα βίντεο, τα οποία έως σήμερα δεν έχουν κατατεθεί σε καμία αρχή.
Στο εδώλιο θα καθίσουν ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε υπεξαγωγή εγγράφων και απείθεια κατ’ εξακολούθηση, ο πρώην Πρόεδρος του ΟΣΕ για ηθική αυτουργία σε υπεξαγωγή εγγράφων, καθώς και στέλεχος της εταιρείας Interstar για υπεξαγωγή εγγράφων και απείθεια κατ’ εξακολούθηση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Η «Κοινο_Τοπία» επιβράβευσε τις φοιτητικές ομάδες Patras Medicine
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
