Κορονοϊός – Αυστραλία: Αλυσίδα σούπερ μάρκετ απαγορεύει την είσοδο στους ανεμβολίαστους
Παρά το γεγονός ότι παρέχει είδη πρώτης ανάγκης, η αλυσίδα IGA που διαθέτει 1.455 καταστήματα σε όλη την Αυστραλία έθεσε σε ισχύ την απόφαση της για τους ανεμβολίαστους, στις 10 Ιανουαρίου.
Την είσοδο στους καταναλωτές που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό αποφάσισε να απαγορεύσει μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Αυστραλία.
Παρά το γεγονός ότι παρέχει είδη πρώτης ανάγκης, η αλυσίδα IGA που διαθέτει 1.455 καταστήματα σε όλη την Αυστραλία έθεσε σε ισχύ την απόφαση της για τους ανεμβολίαστους, στις 10 Ιανουαρίου. Έτσι, όσοι πολίτες είναι από 16 ετών και πάνω, θα πρέπει να δείχνουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους και με τις δύο δόσεις για να μπουν στα σούπερ μάρκετ της IGA.
Να σημειωθεί ότι χθες, Τρίτη (18.01.2022), καταγράφηκε στην Αυστραλία ρεκόρ θανάτων από κορονοϊό, με 77 νεκρούς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς κάνω αίτηση στην προκήρυξη 6Κ/2026 του ΑΣΕΠ και πώς πληρώνω το παράβολο;
Το λεπτό και ελαφρύ Lenovo Legion C700 αφήνει εκτός μια κρίσιμη λεπτομέρεια
Κατσαρίδα: Γιατί είναι λάθος να τη σκοτώσεις με παντόφλα;
Η Lenovo κυκλοφορεί το νέο gaming laptop Lenovo LOQ 17 με RTX 5070 12GB GPU
Οι 5 καθημερινές συνήθειες που «ξυπνούν» τον κίνδυνο καρκίνου: Τι πρέπει να κόψετε άμεσα
