Επιστρέφει στη δισκογραφία ο Κώστας Χατζής – Ποιος Πατρινός καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει τα νέα του τραγούδια

Ο διαγχρονικός τραγουδοποιός επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από πολύχρονη αποχή και η «ΠτΔ» αποκαλύπτει ποιος Πατρινός τραγουδιστής θα ερμηνεύσει τις νέες του δημιουργίες.

Επιστρέφει στη δισκογραφία ο Κώστας Χατζής - Ποιος Πατρινός καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει τα νέα του τραγούδια

Ενας πατρινός τραγουδιστής, θα είναι ο ερμηνευτής των νέων τραγουδιών του Κώστα Χατζή! Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «ΠτΔ», πρόκεται για τον Δημήτρη Δημόπουλο, ο οποίος μάλιστα θα ερμηνεύσει κάποια από αυτά για πρώτη φορά, στην επικείμενη συναυλία του μεγάλου τραγουδοποιού, που διοργανώνει το περιοδικό «πατρινόραμα» στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

Η επιλογή στο πρόσωπο του συμπολίτη ερμηνευτή, περιποιεί μεγάλη τιμή όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για την Πάτρα, αν αναλογισθεί κανείς ότι ο Κώστας Χατζής τα τελευταία 25 περίπου δεν έχει παραχωρήσει ποτέ νέο μουσικό υλικό σε οποιονδήποτε άλλον τραγουδιστή, παρά τις ευγενικές προτάσεις που έχει δεχθεί! Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΠτΔ», πρόκειται για εννέα συνολικά, νέα λαϊκότροπα τραγούδια του Χατζή, που θα αποτελέσουν μία πρώτης γραμμής έκπληξη, τόσο από μουσικής όσο και από στιχουργικής πλευράς.

Επιστρέφει στη δισκογραφία ο Κώστας Χατζής - Ποιος Πατρινός καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει τα νέα του τραγούδια

Δημήτρης Δημόπουλος, Κώστας Χατζής

Ο Δημήτρης Δημόπουλος, με τη στιβαρή και αψιμυθίωτη λαϊκή του ερμηνεία, έπεισε τον συνθέτη ότι αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη εκδοχή για την άξια παρουσίαση των τραγουδιών του.

Ο μουσικός αυτός «θησαυρός», πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα σε μία ολοκληρωμένη δισκογραφική παραγωγή, που όπως είναι αυτονόητο θα αποτελέσει πανελλήνιο καλλιτεχνικό γεγονός και θα έχει ιδιαίτερο αντίκτυπο στους μουσικούς κύκλους. Αλλωστε, η επιστροφή του συνθέτη στη δισκογραφία, αποτελεί από μόνη της καλλιτεχνική είδηση πρώτου μεγέθους, που σίγουρα θα συζητηθεί και θα δημιουργήσει ιδιαίτερο απόηχο.

Αυτό θα είναι το δεύτερο κατά cd που θα κυκλοφορήσει με νέα τραγούδια του καλλιτέχνη, αφού θα προηγηθεί μία ακόμα δισκογραφική παραγωγή, στην οποία τον κεντρικό ρόλο θα έχουν ο Γιώργος Γερολυμάτος και η κόρη του συνθέτη, Δανιέλα Χατζή.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Δημήτρης Δημόπουλος θα εμφανισθεί στην επικείμενη συναυλία του Κώστα Χατζή στην Πάτρα, όπου και θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά ενώπιον του ακροατηρίου και σε πρώτη φυσικά εκτέλεση, μερικά αντιπροσωπευτικά τραγούδια από αυτή την πολυαναμενόμενη δισκογραφική αυτή παραγωγή, που θα φέρει τη συνθετική υπογραφή του Κώστα Χατζή! Η συγκεκριμένη συναυλία διοργανώνεται από το περιοδικό «πατρινόραμα», με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών και του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών.

Επιστρέφει στη δισκογραφία ο Κώστας Χατζής - Ποιος Πατρινός καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει τα νέα του τραγούδια

Ο Δημήτρης Δημόπουλος θα ηχογραφήσει τα νέα λαϊκότροπα τραγούδια του Κώστα Χατζή

Η επιμέλεια παραγωγής του cd, ανήκει στον Κώστα Παπασπήλιο, ο οποίος είπε στην «Π»: «Αυτή η μουσική συλλογή παρουσιάζει μια άλλη εκδοχή του Χατζή, πολύ υψηλού επιπέδου. με πολύ πρωτότυπη μελωδική γραμμή και ενορχηστρωτικές εκπλήξεις. Οι στίχοι υπογράφονται από γνωστά ονόματα, ενώ η μουσική είναι εξ ολοκλήρου δική του.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Κώστας Χατζής, πέρα από το ότι είναι διαχρονική αξία, παραμένει δημοφιλής σε όλες τις γενιές, ακόμα και στις νεότερες. Με τον θάνατο της δισκογραφίας και την τεχνολογία του διαδικτύου, ισοπεδώθηκαν τα πολιτιστικά προϊόντα. Κόντρα σε αυτά τα νέα ήθη, επιχειρούμε με αυτή τη δισκογραφική δουλειά, να συνδέσουμε το παρελθόν με το παρόν. Τα νέα αυτά τραγούδια είναι πρωτότυπα και ελκυστικά, άρρηκτα δεμένα μέσω των στίχων με την κοινωνία και αποτελούν αξιόπιστο μήνυμα αισιοδοξίας και αξιοπρέπειας.

Η επιλογή του Δημήτρη Δημόπουλου έχει γίνει με πολύ μεγάλη προσοχή, καθώς η φωνή του συνδυάζει ήθος, ωριμότητα και σπάνιο μέταλλο. Η ερμηνεία του αποτελεί την ποιοτική έκφραση μιας σύγχρονης Ελλάδας, που κόντρα στην κακογουστιά επιμένει να παρουσιάζει το πραγματικό της διαχρονικό πολιτιστικό πρόσωπο».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments