Κώστας Καραφώτης: Ήθελα τον γάμο μου σε κλειστό κύκλο

«Ήθελα το μυστήριο του γάμου να είναι κάτι πάρα πολύ κλειστό, όπως και έγινε» ομολογεί ο Κώστας Καραφώτης.

Καραφώτης

Για την απόφαση να ντυθεί για πρώτη φορά γαμπρός στην ζωή του, πλάι στην εκλεκτή της καρδιάς του πριν από τρεις περίπου εβδομάδες, μίλησε από καρδιάς ο Κώστας Καραφώτης όταν συνάντησε τον Κώστα Τσουρό, το μεσημέρι του Σαββάτου (15.06.2024), στο πλατό της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” στο MEGA.

«Πέρασαν ήδη τρεις βδομάδες και δεν μου φάνηκε καθόλου! Μέναμε μαζί από πριν οπότε δεν υπάρχει κάποια διαφορά πρακτική σε αυτό το κομμάτι αλλά υπάρχει η τυπική, ας το πούμε.

Ήθελα το μυστήριο αυτό να είναι κάτι πάρα πολύ κλειστό όπως και έγινε. Εννοώ πολύ κλειστό στην πράξη με πολύ λίγο κόσμο, ήμασταν γύρω 65 άτομα όλοι μαζί» παραδέχθηκε, αρχικά, ο τραγουδιστής.

«Αν με ρωτάς, μέσα από την καρδιά μου ήθελα να βγω και να το φωνάξω, να το πω, αλλά ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις που σε κυνηγάνε για δηλώσεις και τα λοιπά, οπότε δεν ήθελα. Ήθελα να γίνει πρώτα το μυστήριο και μετά να μιλήσουμε όσο θέλετε.

Αν και τις τελευταίες δυο μέρες έγινε το μπαμ, γιατί δεν ξέρω πως μαθεύτηκε και από κάπου διέρρευσε, δεν με ενόχλησαν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες που ήταν εκεί εκείνη την ώρα. Πραγματικά το σεβάστηκαν και δεν ήρθε κανείς με το μικρόφωνο για κάποια δήλωση ή οτιδήποτε. Απλά μετά όταν συζητήθηκε την επόμενη ημέρα σε διάφορες εκπομπές, με πείραξε μόνο μία».

«Δεν κάθισα να τα ακούσω όλα, απλά κάποια στιγμή πέρασε από την αντίληψη μου ότι κάποιος είπε “πλήθος επωνύμων στο γάμο του Κώστα Καραφώτη”. Και δεν με πείραξε για το “πλήθος επωνύμων” αλλά με πείραξε ότι αφενός δεν είναι αλήθεια, αφετέρου αν ήταν να κάνω έναν ανοιχτό γάμο με πλήθος επωνύμων θα μπορούσα να το είχα κάνει και θα ήθελα να καλέσω πάρα πολύ κόσμο».

«Δηλαδή έχω συνεργαστεί με πάρα πολύ κόσμο και υπήρξαν άνθρωποι που άκουσαν αυτό αλλά μέσω του μηνύματος ευτυχώς είχα την άνεση να εξηγήσω ότι ήταν ένας πολύ κλειστός γάμος και αυτό που παρουσιάστηκε αργότερα δεν ίσχυε. Έτσι, με πείραξε για πολύ λίγο όμως» συμπλήρωσε ακόμα ο Κώστας Καραφώτης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυξήσεις μισθών, ακρίβεια, παιδεία και υγεία οι προτεραιότητές μας

Supercar αξίας 2,5 εκατ. ευρώ έγινε στάχτη στην Αττική Οδό – Ισπανός που μένει στα ΗΑΕ ο ιδιοκτήτης του

Ο «Νέος Νοστράδαμος» επιμένει: Εξακολουθεί να προβλέπει ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκινά σε λίγες μέρες

Συντάξεις: Πότε πληρώνονται για τον Ιούλιο