Κρήτη: Κατέληξε και η 23χρονη που είχε τραυματιστεί στο τροχαίο των Χανίων
Η 23χρονη που έδινε τη δική της μάχη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε αφήνοντας την Πέμπτη την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας το πένθος την οικογένεια της.
Μια ακόμα οικογένεια, αυτή της 23χρονης που είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο μοιραίο τροχαίο με θύματα δύο νέους πριν από μερικές ημέρες λίγο μετά τη σήραγγα Τοπολίων στην Κίσσαμο, ντύθηκε στα μαύρα.
Η 23χρονη που έδινε τη δική της μάχη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε αφήνοντας την Πέμπτη την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας το πένθος την οικογένεια της.
Υπενθυμίζεται ότι τα τραύματα της νεαρής γυναίκας ήταν πολύ σοβαρά, ενώ εξ αρχής είχε γίνει γνωστό πως νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Στο τροχαίο που σημειώθηκε στις αρχές Ιουλίου, είχαν ήδη χάσει τη ζωή τους ένας 23χρονος και μια 15χρονη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
«Βούλιαξε» από νεολαία το πανηγύρι του Αχιλλέα Καμαρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Η Γιορτή Τράγου στα Ζαχλωρίτικα ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
