Κύπρος: Φάρσα για βόμβες σε σχολεία

Το απειλητικό mail που εστάλη.

κύπρος

Η Κύπρος βίωσε μια ανησυχητική ημέρα με μαζικές απειλές για βόμβες σε σχολεία. Τα απειλητικά email έσπειραν τον πανικό σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, οδηγώντας σε εκκενώσεις και αστυνομικές έρευνες.

Φάρσα τα mail για βόμβα σε σχολεία

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι σχετικές έρευνες για πιθανή τοποθέτηση βόμβας στα σχολεία, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν βρέθηκε κάτι, με αποτέλεσμα οι μαθητές να επιστρέψουν στις αίθουσες.

«Το ηλεκτρονικό μήνυμα πήγε σε πολύ μεγάλο αριθμό σχολείων Μέσης και Δημοτικής. Έγιναν έρευνες στα σχολεία και με την ολοκλήρωσή τους δίδονται οδηγίες για συνέχιση των μαθημάτων.

Παράλληλα το πρωί στο Αρχηγείο έγινε σύσκεψη υπό τον Αρχηγό αστυνομίας για το θέμα. Παρόντες ήταν και ο Υπαρχηγός αλλά και λειτουργοί του Υπουργείου Παιδείας καθώς και Διευθυντές όλων των βαθμίδων. Δόθηκαν οδηγίες για να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό φάρσα.

Το απειλητικό mail που εστάλη

Σύμφωνα με το iefimerida, το συγκεκριμένο μήνυμα φαίνεται να εστάλη από ηλεκτρονική διεύθυνση στη Ρωσία (σ.σ. έχει την κατάληξη ru).

«Πάντα περιμέναμε την ημέρα που μπορούμε να κατεβούμε στην πόλη και να μην κρύψουμε τα πρόσωπά μας. Θα έρθει η μέρα που οι εικόνες μας στο κεφάλι μας θα γίνουν η καταστροφική δύναμη της πραγματικότητας που θα νιώσετε σε αυτούς τους τοίχους.

Το αίμα των εκπαιδευτικών θα χυθεί στα σχολεία. Θα τους κόψουμε το λαιμό.

Οι εχθροί του Αλλάχ θα πουν ψέματα για τις πράξεις μας. Η Σαρία δεν χωρίζει τους μη πιστούς σε πολεμικές και ειρηνικές.

Είπα: «Ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ τα άλογά μας ποδοπάτησαν τις γυναίκες και τα παιδιά των ειδωλολατρών. Είπε: “είναι από τους πατέρες τους».
Παιδιά και γυναίκες θα σκοτωθούν μόνο αν μπουν στο δρόμο μας.

Θα σας καταστρέψουμε στους δρόμους. Τα φορτηγά μας είναι γεμάτα εκρηκτικά.

Θα σας καταστρέψουν στις κεντρικές πλατείες όπως στη Νίκαια και θα κόψει τα πλήθη με μαχαίρια. Θα σπάσουν σε σας και θα ανατιναχτούν. Θα σε πνίξουμε στο αίμα», αναφέρει το απειλητικό mail, το οποίο φαίνεται να έχει μεταφραστεί από το Google translate.

 

κύπρος

Το απειλητικό mail που έλαβαν αρκετά σχολεία στην Κύπρο

 

Διαβάστε επίσης:

Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 50χρονο

Δυτική Ελλάδα: Απείλησε τα αδέλφια του με σκεπάρνι, γυναίκα έβγαλε μαχαίρι στον σύζυγό της

Ροζ Πάνθηρες: Οι φωτογραφίες των δύο Σέρβων που άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα ΒΙΝΤΕΟ

Διδυμότειχο: Τραγωδία με νεκρό βρέφος, τι υποστηρίζει η μητέρα του

Τρόφιμα: Ράλι τιμών …στο χωράφι, στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop