Κυρανάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πεσμένος στο πάτωμα – Η Κωνσταντοπούλου κάνει θόρυβο χωρίς πρόταση»

Σφοδρή κριτική στην αντιπολίτευση και προσωπικά στον ΣΥΡΙΖΑ, την Κωνσταντοπούλου και τον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στο Action 24.

Κυρανάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πεσμένος στο πάτωμα – Η Κωνσταντοπούλου κάνει θόρυβο χωρίς πρόταση»

«Όταν κάποιος είναι πεσμένος κάτω, δεν τον χτυπάς – και ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι πεσμένος στο πάτωμα, δεν ξέρω αν πάει πιο κάτω», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα διαδραματίστηκαν στο συνέδριό του.

«Υγεία στο πολιτικό σύστημα έχουμε όταν οι πολιτικές δυνάμεις αντιπαρατίθενται ως στιβαρές, όρθιες, με επιχειρήματα, με πολιτισμό και διάλογο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αυτό», τόνισε.


Ερωτηθείς για την πιθανότητα πολιτικής επανεμφάνισης του Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε: «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει κριθεί από τον ελληνικό λαό. Οι μνήμες των πεπραγμένων του είναι ακόμη νωπές. Δεν έχει να συγκριθεί με κάποια ελπίδα, αλλά με την πραγματικότητα που παρέδωσε. Προσωπικά θεωρώ πως δεν μπορεί να πείσει πλέον την κοινωνία ότι είναι πραγματική εναλλακτική».

Ο κ. Κυρανάκης αναφέρθηκε και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Αυτή τη στιγμή, πιο πολύ θόρυβο κάνει η κυρία Κωνσταντοπούλου. Όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια, δεν διαθέτει πρόταση εναλλακτικής διακυβέρνησης».


Τέλος, σχολιάζοντας την ευρύτερη στάση της αντιπολίτευσης, επεσήμανε: «Όλη η αντιπολίτευση είναι απέναντί μας. Στη Βουλή έχουμε εννιά κόμματα και τα “ακούμε” από όλους. Αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει ουσιαστικός αντίλογος ή συνοχή».