Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Θετικό αλκοτέστ στο θανατηφόρο τροχαίο – Διπλάσια από το κανονικό η ποσότητα αλκοόλ

Το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων είναι ξεκάθαρο, σχετικά με την ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στη νικήτρια του GNTM μετά το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε έναν 60χρονο άνδρα.

τροχαιο

Πριν από περίπου 1.5 μήνα, η πρώην νικήτρια του GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου είχε εμπλακεί σε τροχαίο που κατέστη θανατηφόρο, καθώς κόστισε τη ζωή σε έναν 60χρονο άνδρα, με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων να δείχνουν πως στον οργανισμό της νεαρής κοπέλας υπήρχε διπλάσια από το κανονικό ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Katerina, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί η πρώην παίκτρια του GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου μετά το τροχαίο βγήκαν, με το αλκοτέστ της κοπέλας να είναι θετικό.

Η ποσότητα του αλκοόλ που εντοπίστηκε στον οργανισμό της είναι διπλάσια του επιτρεπόμενου. Συγκεκριμένα, η αιθυλική αλκοόλη ήταν 1,02 γραμμάρια ανά λίτρο, όταν το όριο είναι το 0,50 gr/l.

 

Υπενθυμίζεται ότι η νικήτρια του GNTM κινούνταν με ασημί Mercedes στην οδό Πιπίνου με κατεύθυνση την οδό Πατησίων. Ο 60χρονος που οδηγούσε τη μηχανή του στην οδό Αριστοτέλους παρασύρθηκε από το όχημα του 20χρονου μοντέλου, όταν έφτασε στη διασταύρωση με την οδό Πιπίνου. Η νεαρή κοπέλα είχε παραβιάσει παλλόμενο φανάρι στην Κυψέλη, σε δρόμο που δεν είχε προτεραιότητα.

Στη συνέχεια το μοντέλο φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να πέσει διαδοχικά πάνω σε τέσσερα οχήματα.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments