Λευκός Οίκος: Δεν είναι προτεραιότητα η επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία
Ερωτηθείς για το πώς θα μπορούσε η Ουάσιγκτον να αυξήσει την πίεση προς τη Μόσχα, η Λέβιτ απάντησε ότι «ο πρόεδρος διαθέτει πολλά εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει αν χρειαστεί».
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν επιθυμεί να επιβάλει νέες κυρώσεις στη Ρωσία, καθώς προτεραιότητά του είναι η διπλωματία. Αυτό δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ, στο τηλεοπτικό κανάλι Fox News, με αφορμή την αυριανή συνάντηση του Αμερικανού προέδρου με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στην Αλάσκα.
Ερωτηθείς για το πώς θα μπορούσε η Ουάσιγκτον να αυξήσει την πίεση προς τη Μόσχα, η Λέβιτ απάντησε ότι «ο πρόεδρος διαθέτει πολλά εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει αν χρειαστεί».
Επιπλέον, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου τόνισε ότι ο Τραμπ «δεν ανακοινώνει εκ των προτέρων τι μπορεί ή δεν μπορεί να κάνει στο μέλλον».
«Ωστόσο, έχει πάντα δηλώσει ότι η διπλωματία και οι διαπραγματεύσεις είναι το πρώτο βήμα για τον τερματισμό αυτής της σύγκρουσης (στην Ουκρανία), και αυτό είναι που προσδοκά για αύριο. Φυσικά, υπάρχουν κυρώσεις και άλλα μέτρα που μπορεί να λάβει ο πρόεδρος αν χρειαστεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι το θέλει», πρόσθεσε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δολομίτες: Το λιώσιμο των παγετώνων αποκαλύπτει εκατοντάδες εκρηκτικά του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου
Αγιασμός και νέα συχνότητα για το ραδιόφωνο της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΦΩΤΟ
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
Υπουργείο Παιδείας: Νέο ενιαίο πλαίσιο αξιολόγησης και πιστοποίησης για όλα τα ΑΕΙ
Έκθεση Αντωνέλλου στην Πάτρα: «Βλέμματα, Εκφράσεις, Αντανακλάσεις» ΦΩΤΟ
