Λευτέρης και Δήμητρα γάμος τον Σεπτέμβριο στην Ναύπακτο!
O Λευτέρης εργάζεται πολλά χρόνια στα νυχτερινά κέντρα της πόλης και είναι ιδιαίτερα αγαπητός με πολλούς Πατρινούς φίλους του, να ετοιμάζονται ήδη να “κρεμάσουν” τον κολλητό τους.
Μετά από 7 χρόναι σχέσης και αφού έχει γίνει η πρόταση γάμου, είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και bartender της Πάτρας, Λευτέρης Κοντάρης ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Δήμητρα Δημητροπούλου.
Το ερωτευμένο ζευγάρι θα παντρευτεί το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Γεώργιο Ναυπάκτου από όπου κατάγεται η όμορφη Δήμητρα παρουσία φίλων και συγγενών.
O Λευτέρης εργάζεται πολλά χρόνια στα νυχτερινά κέντρα της πόλης και είναι ιδιαίτερα αγαπητός με πολλούς Πατρινούς φίλους του, να ετοιμάζονται ήδη να “κρεμάσουν” τον κολλητό τους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Το έξυπνο κόλπο με το κουκούτσι αβοκάντο που όλοι πετάμε: Πώς να το μετατρέψετε σε ένα υπέροχο αξεσουάρ κήπου!
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
Η «Κουζίνα Αγάπης» στην Πάτρα δεν κάνει διακοπές ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Η Huawei δείχνει τον δρόμο: Το τέλος των μεγάλων κινητών;
